1 mei 2013 : Dag van de Arbeid

Categorie:  Reacties: 0

De dag van de arbeid: nou het zal wel, maar ik ga lekker doen waar ik zin in heb !
Vanmorgen heb ik lekker uitgeslapen en rond 09.30u mama geroepen om mijn sondevoeding af te koppelen, zodat ik uit bed kon..

Morris had zich om 08.30u al gemeld, door op zijn eigen deur te kloppen en te roepen “ik ben hier mama!!”.. en die heeft vervolgens even bij mama op bed gelegen met de grote I-pad. Echt een mama’s kindje!
 
Na het ontbijt, ben ik lekker met mijn broertje in bad gegaan. Mama moest de was even doen, dus dat kwam haar ook wel goed uit. Op een gegeven moment dacht mijn broertje: wat zit er toch aan het andere uiteinde van het slangetje?? Laat ik er eens aan trekken, dan weet ik het meteen.. Dus zo geschiede.
Twee uur later zat hier een (overigens heel lieve) man van de thuiszorg, die opnieuw een sonde moest inbrengen. Maakt niet uit Morris, mijn tijd komt nog wel ;-)
 
Aangezien het zonnetje scheen, mochten Morris en ik lekker buiten spelen. Mama had zelfs de poort open gezet en een aantal pijlen op het padje getekend, zodat we even echt “buiten” konden spelen. Papa was het daar niet helemaal mee eens, maar die was gelukkig aan het werk, haha!
 
Papa en mama zijn al weer druk bezig met de voorbereidingen voor vrijdag, want dan mag ik mijzelf melden voor de 2e kuur in Nijmegen. Oma Zonnebloem is jarig op die dag, dus vrijdagavond komen zij ook naar Nijmegen om mij te horen zingen.. nog even goed oefenen dus! Maar aangezien ik mijn zangtalent niet van een vreemde heb, is “oefenen” niet genoeg. Ik ga er dus maar van uit dat ze het toch wel mooi vindt en mij zal bedanken voor de moeite, zonder te zeggen dat ze me op gaat geven voor “the voice kids”..
 
Sinds een paar dagen vinden papa en mama dat ik, vooral aan het einde van de dag, moeilijk loop. Ik heb geen pijn en heb dus ook niet het gevoel dat er iets mis is, maar morgen toch maar even bellen. Misschien is het een bekende bijwerking van al die rommel die ze in mij stoppen de laatste dagen en dus niks om ongerust over te zijn. Als het anders is, dan horen we dat morgen wel.
 
Nu eerst even lekker slapen! De sondevoeding staat weer te loeien, dus ik niemand kan zeggen dat ik niet goed voorbereid de 2e kuur in ga..
 
Slaap lekker allemaal!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.