11 mei 2013

Categorie:  Reacties: 0

Jeuj, morgen lekker ontbijt op bed! En mama ook!!
Vanmiddag had mama mijn oor gepiept (red.: temperatuur opnemen) en toen had ik een klein beetje verhoging..

ik mocht dus helaas niet mee met papa om boodschappen te doen. Morris en papa gingen allemaal lekkere dingen halen voor vanavond en morgenvroeg.
Toen papa weg was, heeft mama nog een keer de temperatuur opgenomen en op dat moment was het 39,2 graden, waardoor mama het ziekenhuis moest bellen. Die zeiden dat we na het eten maar direct naar het ziekenhuis moesten komen en dat ik een nachtje mag blijven slapen.
Papa en Morris zijn even meegegaan naar het Catharinaziekenhuis en daar hebben we nog even gespeeld. Gelukkig hadden ze 2 fietsjes, dus konden we mooi even achter elkaar aan rijden en de gang onveilig maken, mooi!!
Daarna heeft zuster Noortje even bloed afgenomen (via de lijn, dus ze hoefden gelukkig niet te prikken) en nu gaan ze kijken waar de koorts vandaan komt..
 
Gisteravond is mijn papa met opa bij de papa en mama van Lise op bezoek geweest. Lise heeft ook een Neuroblastoom gehad en was een van de eerste kindjes die naar Amerika mocht..
Papa wilde graag eens weten van die mensen welke dingen ze - als ze alles opnieuw moesten doen met de wetenschap van nu - anders gedaan zouden hebben. Papa is heel erg blij dat hij dat gedaan heeft, want het was een erg fijn gesprek en ook echt super lieve en zeer relaxte mensen.
 
Vanmorgen mocht ik papa meehelpen met een hoop rommel naar de milieustraat brengen. Eerst alle rommel in tassen en dozen gestopt en vervolgens de auto volgeladen. Die zat zo vol, dat ik niet meer achterin kon zitten -> jeuj, dat wil zeggen dat ik op de plek van mama mag zitten!!
Het was erg druk bij de milieustraat.. het leken wel de dwaze dagen van de Bijenkorf, niet normaal! We stonden in de rij te wachten en opeens klopt er iemand op het raam.. ik schrik en papa ook, want ik ben eigenlijk nog te klein om voorin te mogen zitten. Als dat de politie was geweest, dan had mijn papa misschien wel naar de gevangenis gemoeten.
Gelukkig geen politie, maar iemand met een snor, wat later een mevrouw bleek te zijn. Ze vroeg ons of we nog oud ijzer of elektronica in de auto hadden liggen, maar dat was niet het geval.
Eenmaal binnen in de milieustraat keek ik mijn ogen uit! Allemaal mensen die rommel weggooien in verschillende kleuren van bakken.. en stinken daar!! Volgens papa had er net een of andere Arabier de overblijfselen van een geslacht schaap gedumpt.. pff..
 
Toen we thuis kwamen van de milieustraat, hadden ze net de nieuwe stoelen gebracht! Supermooi!!
Mama heeft de oude stoelen ook al weer verkocht blijkbaar en die worden maandag al opgehaald.
Nou, dat is wel een heel mooi moederdag cadeau voor mama – goed gedaan papa!! ;-)
 
Nu lekker slapen en hopelijk blijkt het loos alarm, zodat we morgen ook weer naar huis mogen. We zullen wel zien.
 
Slaap lekker allemaal!!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.