12 mei 2013 : Moederdag

Categorie:  Reacties: 0

Moederdag!
Vandaag zijn Morris en ik extra lief voor onze allerliefste, enige en enigste mama!! Ik heb vanmorgen nog een hele mooie tekening gemaakt voor mama, die bij mij was blijven slapen in het ziekenhuis.

Papa heeft samen met Morris thuis croissaintjes en worstenbroodjes gebakken en nog allerlei lekkere dingen meegenomen..
Mijn papa was natuurlijk weer vergeten om Morris ook een tekening te laten maken, maar dat heeft Morris hier in het ziekenhuis ruimschoots goedgemaakt.
 
Nu gaat het weer goed met me, maar vannacht was even wat minder. Ik kreeg een allergische reactie van de antibiotica, waardoor ik overal jeuk kreeg en heel mijn gezicht opgezwollen was. Ook mijn huid werd een beetje rood, dus dat vond ik niet zo leuk.
Gelukkig hadden ze ook daar weer medicijnen voor, zodat ik rustig kon slapen.
Mijn mama heeft niet zo goed geslapen, want blijkbaar (ik heb er overigens niks meer van gemerkt) kwamen de dokters om het half uur even kijken hoe het met me ging.
 
Mijn linker oog is nog wel een beetje dik, maar ik kan Piet Piraat ook wel kijken met m’n andere oog. Ook kleien en puzzelen gaat me goed af, alleen mag ik niet de gang op – dus fietsen zit er even niet in helaas.
Zodra mijn bloed weer goed is, mag ik weer fietsen.
 
Morris heeft vannacht met papa thuis geslapen. Vanochtend om 08.30u werd Morris zingend wakker. In de maaanesijn, in de maaaanesijn, kom ik op het trapje naar het raamkonijn.. papa vond dat prachtig om te horen!
Tien minuten later had hij besloten om uit bed te komen riep: mama.. klop-klop-klop.. Mama! Klop-klop-klop.. MAAMMAAA!!! Mijn broertje is een beetje ongeduldig, dus mijn papa had niet eens de tijd om uit bed te komen en naar de deur te lopen, haha!
Eenmaal beneden aangekomen hebben ze voor mij de CARS klei in de tas gedaan en alle broodjes gesmeerd en gebakken!
 
Het is nu inmiddels middag en mama is met Morris naar huis zodat hij even kan slapen. Ikzelf doe ook even lekker mijn luiken dicht en papa is de blog aan het typen.
Als mama terugkomt, heeft ze vast en zeker lekker eten bij. Opa vrachtwagen en oma Zonnebloem waren nog even langs geweest vanochtend en ze hadden een grote schaal vlees bij. We zouden namelijk eigenlijk met z’n allen bij hen gaan eten, maar nu kunnen we het zelf klaarmaken en in het ziekenhuis opeten.
 
Fijne moederdag allemaal !!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.