13 mei 2013

Categorie:  Reacties: 0

Gaaaaap!! Eigenlijk al weer veel te laat om mijn blog te schrijven, maar beloofd is beloofd..
JEUJ!! Ik ben al weer een hele dag koortsvrij !! En ik mag, omdat ik nog in mijn dip zit, nog 3 dagen onbesnut pizza, tosti en friet eten bij de zusters in het Catharina ziekenhuis..
 

Gelukkig hebben ze nu ook een manier gevonden om de allergische reactie op de antibiotica te voorkomen, namelijk door het “anti-allergie” medicijn van tevoren te geven! Beetje jammer dat ze dat niet gewoon 2 dagen eerder bedacht hadden, maar allee..
 
Ondanks het feit dat ik koortsvrij was heb ik toch 2 kralen verdiend en daarnaast nog een kraal omdat ik het presteer om 2 kralen te verdienen terwijl er eigenlijk niks aan de hand hoefde te zijn -> ook knap!
Het begon vanmorgen toen oma Zonnebloem mij hielp om mijn pyamabroek aan te doen. De sticker van het infuusnaaldje voor de Neupogen, welke dagelijks in mijn been wordt gespoten om sneller uit de dip te komen, zat een beetje los. Dat kon oma Zonnebloem niet weten en tot overmaat van ramp bleef mijn broek ook nog eens achter het naaldje hangen.. dus die schoot eruit.
Ik begon te huilen en oma Zonnebloem ook! Dat vond ik ook wel weer zielig en eerlijkheidshalve was het meer schrik, dan echte pijn, dus na de belofte van oma dat ze met mij zou gaan puzzelen, was het eigenlijk ook al weer over.
 
Tegen het einde van de dag, toen ze net weer het infuusnaaldje (met enige tegenzin) teruggeplaatst hadden, ging mama even koffie halen. Ondertussen dacht ik even lekker te gaan zitten om mijn favoriete film CARS (welke ik nu voor de 467e keer bekijk – en nog steeds geweldig vind!), bleek mijn sondeslangetje verstrikt te zitten tussen de lakens. Oeps, voor de helft eruit. Mama en de zuster probeerde deze weer terug erin te duwen, maar na een paar kokhalsneigingen kwam die er door mijn mond weer uit.. leuk geprobeerd, helaas niet gelukt. Nieuwe dus!
Aangezien het mijn eigen fout was, heb ik me heldhaftig gedragen en als een echte vent de slang doorgeslikt.
Score van de dag: 3 kralen en 2 keer graaien in de verassingsdoos (en nee papa’s, een doos voor kindjes met echte kinderverassingen ;-)).
 
Papa kon vandaag helaas niet naar het ziekenhuis komen, want die is vanavond naar een bijeenkomst geweest van Villa Joep, waar een heleboel ouders / vrienden van ouders waren, waarvan de kindjes hetzelfde hebben- of hebben gehad.
Papa twijfelt namelijk een beetje over hoe een en ander geregeld kan / moet worden met betrekking tot mijn behandeling in Amerika. De verhalen over hoe veel geld benodigd was lopen erg uiteen op internet, maar mijn papa en mama willen van de andere kant ook niet al te veel publiciteit – voor zover je dat kunt tegenhouden.
Aangezien nu blijkt dat het bedrag geen € 100.000,- hoeft te zijn, maar zo’n € 30.000,- tot € 40.000,- waarschijnlijk volstaat (wat nog steeds veel geld is uiteraard) zijn ze er helemaal van overtuigd dat er geen krant-, radio of tv aan te pas hoeft te komen.
 
Papa en mama willen het, voornamelijk voor mijzelf in de toekomst, niet al te wijds uitdragen en eigenlijk alleen aan mensen die oprecht geïnteresseerd zijn.
Natuurlijk, veel mensen in onze omgeving leven mee en die wil ik ook heel graag op de hoogte houden via mijn blog, maar zodra bijvoorbeeld “De Telegraaf” of een “Hart van Nederland” aan de haal gaat met onze ellende, dan kan het ook vervelend worden – zeker als het verhaal niet goed verteld wordt. En krijg dat dan maar weer eens “uit de wereld”..
Genoeg stof tot bezinning dus.
 
Het is weer mooi geweest voor vandaag!
Slaap lekker allemaal!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.