15 mei 2013 : naar huis !

Categorie:  Reacties: 0

JEUJ !! Ik ben uit de dip en als “kers op de appelmoes” -zoals ze bij v/d Valk zouden zeggen-, mag ik weer naar huis !!
 

Aangezien ik uit de dip ben, mag ik weer van de kamer af! Ik heb “mijn fiets” even gezocht en had mijn mama nodig om mee te lopen, want die moest de paal duwen..
Na 35 rondjes kwam voor mama de verlossing! Cliniclowns! Wat een feest is dat.. of uh.. huh? Dit zijn andere clowns dan die in Nijmegen.. Even wennen dus, maar uiteindelijk vond ik ze “best grappig”. Gelukkig volgende week weer de “echte” cliniclowns.
 
Verder had mama bedacht gevraagd of we de raam van mijn kamer mochten beschilderen en dat mocht! Was erg leuk om te doen!! We hebben meteen alle deuren maar gedaan, zodat de kamer een beetje opgefleurd werd. Ben benieuwd of ze dat er ooit nog van af krijgen!?
Mama had eigenlijk niet zo veel ideetjes meer en hoopte dat we snel naar huis zouden mogen. De dokter kwam langs en vertelde dat ze om 18.00u nog “even” de antibiotica erin moesten laten lopen via het infuus..
 
pompiedom.. pompiedom.. pompiedom..
 
Mama is ondertussen alvast naar huis gegaan, zodat ze nog even kon hardlopen – maar papa wacht wel even met mij.
 
pompiedom.. pompiedom.. pompiedom..
 
Het is nu inmiddels 21.35u en we moeten nog 20 minuten wachten volgens de zuster. Maar we willen eigenlijk wel heel graag naar huis, dus dan maar een keer laat naar bed ! Ik hoef morgen toch niet naar school, kan lekker uitslapen en mijn broertje Morris slaapt nog bij oma.
 
pompiedom.. pompiedom.. pompiedom..
 
Uiteindelijk om 22.15u lopen we het ziekenhuis uit en om 22.45u lig ik op bed -> in mijn eigen bed!
 
Ook papa en mama zijn moe, dus we gaan lekker slapen! Weltrusten!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.