17 mei 2013

Categorie:  Reacties: 0

Ik ben al weer 2 dagen thuis en het is geweldig!!
Morris en ik hebben elkaar ineens helemaal gevonden in het achter elkaar aan rennen, tikkertje doen, verstoppertje spelen en lekker stoeien!

Meestal gaat dat goed en gelukkig ben ik de laatste weken goed aangekomen, zodat ik nu meer dan Morris weeg..
 
Gistermiddag is Morris naar de kinderopvang geweest en hij heeft het echt heel erg leuk daar.. Voor mij ook fijn, want dan kan ik lekker even met mama spelen of lekker op de bank hangen.
Toen Morris thuis kwam heb ik hem een grote knuffel gegeven (had mama nog nooit op deze manier gezien), omdat ik hem al sinds zondag niet meer gezien had. Heerlijk!
 
Mijn mama heeft nu een sonde-zakje besteld voor mij, aangezien ik mijzelf al meerdere keren bijna heb opgehangen aan mijn eigen sonde-lijn.. vanaf dan kan mama mijn sonde-lijn oprollen en inclusief 3-weg kraantje in het zakje stoppen en middels een clipje aan mijn shirt hangen.
Het enige gevaar is nog mijn papa, die misschien weer eens mijn shirt uittrekt zonder na te denken of alle clipjes los zijn of mijn broertje, die misschien weer eens denkt: hmmm… wat zou er aan de andere kant van die kabel zitten??
 
En nu? Nu is het weekend! Dat wil zeggen dat mijn papa en mama niet hoeven te werken! En het is extra gezellig, want tante Inge is ook het hele weekend bij ons!!
Vanavond is tante Inge uit eten met wat vrienden en vriendinnen van haar. Morgenavond mogen papa en mama even weg: gewoon omdat het kan ;-)
 
Slaap lekker allemaal en alvast een heel fijn weekend!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.