19 mei 2013

Categorie:  Reacties: 0

Heb ik weer…
Word ik wakker vanochtend, ligt mijn “lang lijn” eruit, welke aangesloten is op het bloedvat onder mijn sleutelbeen.

Bij het plaatsen hadden ze deze lijn al niet zo goed geborgd, want normaal gezien moet er een soort van sponsje (wat op een bepaalde plek om de slang zit) net onder mijn huid zitten. Bij mij zat die net erbuiten, waardoor dat sponsje niet in mijn weefsel kon groeien.
Gelukkigerwijs moet ik deze week toch al onder narcose vanwege de beenmergpunctie, dus dan kunnen ze meteen die lijn plaatsen.
Verder kwam er gelukkig geen bloed uit, alleen moeten mijn papa en mama nu zorgen dat het goed schoon blijft, want een ontsteking kan ik nu niet gebruiken.
 
Deze week gaan we opa ijshockey hernoemen naar opa Zonnebloem, want vanaf morgen gaat hij een week mee met de Zonnebloem-boot. Morgenvroeg mag ik met mijn papa mee, want die gaat opa naar Arnhem brengen.
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.