21 mei 2013

Categorie:  Reacties: 0

Daar issie weer!!
Mijn papa vond dat er gister niet zo veel te melden was, dus hij heeft geen blog geschreven – maar volgens mij was hij gewoon een beetje lui na een vermoeiend weekend!

Nadat we zondag een geweldige dag gehad hebben in de Klimbim, waar ik tante Inge heb laten zien wat ik allemaal al alleen durf, zoals op de kabelbaan en van de hoge glijbaan, was ik erg moe.
Aangezien Morris maandagochtend met papa mee was gegaan om opa Zonnebloem (want zo heet hij voortaan) naar Arnhem te brengen, werd ik lekker verwend door mama en tante Inge. We hebben lekker samen ontbijt gehad en vervolgens lekker relaxed gepuzzeld – zonder dat mijn broertje Morris puzzelstukjes komt jatten – en daarna heerlijk in bad geweest.
Van de ene kant maar goed ook dat de “lange lijn” er nu uit is, want dan kunnen ze die nu tenminste GOED terugplaatsen, zodat ik over een aantal weken weer mag douchen zonder dat dit stuk telkens afgeplakt hoeft te worden..
 
Vroeg in de middag kwamen opa vrachtwagen en oma I-pad even op bezoek, want die hadden een heerlijk weekend in Duitsland gehad met vrienden. ’s Middags zou ook Renate komen, want die had inmiddels genoeg geld om – naast de hoesjes van Bob de Bouwer – ook de DVD’s die erin hoorde te kopen ;-)..
Ook Patricia was er en die heeft een hele dikke buik! Schijnbaar zit daar een kindje in (zegt ze) en is het niet van de frietjes. Ze zegt dat ze over iets minder dan een maand ook mama gaat worden, maar dan van een ander kindje!? Die vind ik nog een beetje moeilijk te bevatten, dus ik dacht: ik ga even Bob de Bouwer kijken..
 
Aan het einde van de dag zijn mijn maîtresses uit Waalre ook nog even langsgekomen, Kiki en Britt. Dat was echt heel erg gezellig, alleen vond mijn mama het niet goed als Morris en ik met de meiden boven zouden gaan spelen.. raar maar waar! Volgens mama mag papa ook niet met vriendinnen boven “spelen” (red.: beneden wel??).
Na heerlijk te hebben gegeten met z’n allen, was het alweer erg laat, maar heel leuk geweest!!
 
Vanmorgen is Morris weer naar de peuterspeelzaal geweest en ik mocht met mama boodschappen doen. Ook moesten we even naar het ziekenhuis om bloed af te geven, zodat ze kunnen zien of de “bloedwaarden” goed genoeg zijn om zaterdag te beginnen met Chemo #3.
Aangezien afgelopen weekend mijn “lange lijn” eruit is gegaan, moest er wel ge-PRIKT worden en …piep… wat ben ik blij dat ze na a.s. vrijdag niet meer hoeven te prikken, want dat vind ik niet leuk.
Gelukkig hadden ze wel weer een kraal voor me en tevens mocht ik even “grabbelen” in de schatkist.
 
En vanavond – wat hebben we daar naar uitgekeken – de begeleidsters van de opvang in Eersel, geweldig!! Samme (red.: Sanne), Hanneke, Tineke EN Linda, allemaal waren ze er!
Morris en ik waren door het dolle heen.. we hebben wel een uur staan ijsberen voor de raam om te zien of ze er al waren en toen de deurbel ging, JEUJ!!
We hebben verstoppertje gedaan, spelletjes, chocolaatjes gegeten, Linda heeft hele mooie glitter tattoos gemaakt en ik mocht ze mijn slaapkamer laten zien.. wat een feest!
 
Ik vond het zo leuk allemaal dat ik nog wel tot 21.00u wakker ben geweest – maar kan daarom nu ook extra lekker slapen!
 
Papa heeft inmiddels te horen gekregen dat de beenmergpunctie icm. het plaatsen van een nieuwe “lijn” niet donderdag gaat plaatsvinden, maar vrijdag. Zaterdag begint dan Chemo #3.
Dat wil zeggen dat we weer een weekje “op vakantie” (zo noem ik dat zelf) gaan naar het ziekenhuis met de rode fiets. Heerlijk!
 
Bedankt allemaal en slaap lekker.
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.