23 mei 2013

Categorie:  Reacties: 0

Jippie, morgen mag ik weer naar het ziekenhuis met de rode fiets!!
Na een heerlijk weekje thuis te hebben gezeten, ben ik weer toe aan een avontuur.. Morgenvroeg vertrekken mama en ik naar Nijmegen, zodat we daar rond 10.00u zijn.

Ik moet vanaf 8.00u nuchter blijven, want ik kan vanaf 12.00u op de afdeling opgehaald worden om naar de operatiekamer te gaan. Hopelijk mag ik weer op de fiets.
Ze gaan morgen een beenmergpunctie doen en een nieuwe “lange lijn” plaatsen, zodat ze me niet meer hoeven te prikken bij afname van bloed en bij het aansluiten op het hele circus aan zakjes en pompen van de 3e chemokuur! Hopelijk plaatsen ze deze morgen WEL goed!
 
De beenmergpunctie is ervoor om te zien of mijn beenmerg “schoon” is van Neuroblastoom kankercellen, zodat ze kunnen bepalen of er inmiddels een stamcelafname gepland kan worden.
Deze stamcellen zullen nu worden afgenomen en vervolgens worden ingevroren. Na de hoge dosis chemokuur #6 zullen deze worden teruggeplaatst, want deze kuur schijnt zo zwaar te zijn dat mijn lichaam daar niet zelfstandig van kan herstellen.
 
Morgenavond gaat papa oma Zonnebloem ophalen en brengt hij hen naar Nijmegen. Oma Zonnebloem komt dan bij mij op de kamer slapen en mama gaat met Morris in het Ronald Mac Donald huis slapen.
Papa gaat daarna weer terug naar Eindhoven, want die mag ome Jeroen helpen..
 
Papa en mama zijn bezig om met een paar mensen een stichting op te richten, wat blijkbaar volgende week een feit zal zijn. Daarnaast wordt er druk gewerkt aan een website, logo’s en allerlei andere zaken die nodig zijn om de stichting een gezicht te geven.
Helaas wordt eenieder z’n geduld een beetje op de proef gesteld, maar we hopen – volgens plan overigens – ergens eind volgende week de website met alle gegevens van de stichting te kunnen lanceren.
We houden jullie op de hoogte!!
 
Voor nu: slaap lekker!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.