26 mei 2013 : chemo #3 - dag 2

Categorie:  Reacties: 0

Het gaat goed!
De eerste 2 dagen chemo zitten er al weer op! Het was erg gezellig, want oma Zonnebloem heeft heel het weekend bij mij op de kamer gelogeerd en mama sliep met Morris in het Ronald Mac Donald huis.
 

De operatie is erg goed gegaan en de lijn zit er nu echt goed in – nu maar hopen dat dat ook zo blijft!
Voor de beenmergpunctie hebben ze blijkbaar nog een keer extra moeten prikken, want ik heb 2 gaatjes aan achterkant en 2 aan de voorkant in mijn heupen. Gelukkig heb ik helemaal nergens last van, dus dat is helemaal super!
Aan het einde van deze week krijg ik de uitslag of mijn beenmerg “schoon” is en dan kunnen ze de stamcel-afname gaan inplannen.
 
Ook de chemo loopt er lekker in, want ik ben (even afkloppen op de houten plank voor papa z’n kop ;-)) nog helemaal niet misselijk geweest. In de laatste weken ben ik zo goed aangekomen, dat ik eigenlijk geen extra eten meer hoef te hebben. Ik heb zelfs een beetje cellulitis op mijn billen, net zoals mama – uhh, papa bedoel ik.
 
Vandaag was erg gezellig, want opa Zonnebloem, tante Inge, Bram en Tom waren er. Ook opa vrachtwagen en oma I-pad zijn geweest en daarvan hebben Morris en ik een hele supervette, te gek coole, loopfiets gekregen. Allebei onze eigen fiets!! Morris heeft een zwarte Piet Piratenfiets en ik een hele coole zilverkleurige – foto volgt!
 
Als alles goed gaat mag ik misschien donderdag of vrijdag al weer naar huis toe! Ik krijg namelijk nog 3 dagen chemo en daarna nog een dag spoelen.
Ze hebben nu ook gezegd dat ik voor chemo #4 nog een scan komt, om te zien of de chemo voldoende aanslaat. Het was nog niet duidelijk of dat dan een MRI scan of een MIBG scan zal zijn, maar dat horen we vanzelf.
 
Zo, iedereen is weer op de hoogte, tijd om te gaan slapen.
Weltrusten allemaal!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.