27 mei 2013 : chemo #3 - dag 3

Categorie:  Reacties: 0

Zoo, daar issie weer!
Vanmorgen heb ik eerst maar eens even lekker uitgeslapen met een grote U.. namelijk tot 11.00u!! Niet omdat ik ziek ben, niet omdat er iets aan de hand is, maar gewoon omdat het kan, heerlijk!
 

Om 11.00u moest ik toch echt wakker worden, want ze wilden nog even een filmpje maken van mijn hart. Dat konden ze gelukkig van buitenaf doen, dus deed geen pijn en het was allemaal goed.
Verder mocht ik vanmiddag met “Jans” en mama pizza bakken. Ik heb er heel veel gemaakt, zodat alle zusters en verplegers konden mee-eten.. Ikzelf had niet zo’n trek, dus mama heeft er een paar laten bewaren voor als ik er zin in heb.
 
Helaas heb is mijn loopfiets op de eerste dag al gesneuveld – of ja, het valt wel mee, maar ik kan er even niet op fietsen. Op een of andere manier is het lager uit mijn achterwiel gelopen, waardoor alle balletjes over de grond rolde. Mijn papa zei dat dit misschien kwam doordat ik door de “geluidsbarrière” ben gefietst en dat er bij de knal die dan vrijkomt, het clipje van het lager eraf geschoten is !? Ik ken blijkbaar mijn eigen krachten niet ;-)..
Mama heeft inmiddels al een mailtje gestuurd en we hopen dat er snel een nieuw lager komt, zodat ik zo snel mogelijk weer op m’n nieuwe “bike” kan rondcrossen!!
 
Ik lig al weer heerlijk te slapen, mijn mama heeft alle afleveringen van GTST en Barbie’s Sterretje (ofzoiets) weer gezien en papa is weer naar huis, want die moet morgen weer werken.
 
Slaap lekker luitjes en geniet van het (hopelijk) mooie weer morgen !
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.