29 mei 2013 : chemo #3 - dag 5 - klaar!

Categorie:  Reacties: 0

Jeuj!! Chemo #3 zit erin!!
Tegen wil en dank heb ik deze week weer aardig wat kralen verzameld, maar toch: ik ben niet ziek geweest, ik ben fit, ze hebben zelfs allerlei onderzoekjes gedaan en heb er (ogenschijnlijk) niks van geleden! FIJN!!
 

Vandaag was de dokter nog even langsgekomen om te vertellen dat ze al een klein deel van de beenmergpunctie-uitslag terug hadden gekregen. Het "vloeibare-deel" van het beenmerg is schoon, het “bot”-deel zijn ze aan het ontkalken en daarvan komt de uitslag waarschijnlijk morgenvroeg! Toch wel een beetje spannend.
 Ook wist ze te vertellen dat het helemaal niet zeker is dat er een MRI gaat plaatsvinden, want als allerlei uitslagen wijzen op afname van de Neuroblastoom, dan is dat misschien niet nodig.
Mijn papa en mama fronsen al bij de gedachte, want zij hebben een hekel aan woorden als: misschien, denk ik, aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid, blehh!! Niks ervan: de Neuroblastoom neemt af, is gelijk gebleven of neemt toe -> geen misschien, niet bij ons kind !
 
Papa kwam vandaag in het ziekenhuis met tante Siona en oma I-pad! Papa had thuis een brief gekregen van het “Rijksinstituut voor Volksgezondheid”, omdat ik schijnbaar opgeroepen wordt voor een DKTP prik.. Nou, dat lijkt me niet zo’n goed plan in dit stadium, maar dat zullen we morgen wel even met de dokters overleggen.
 
Oma en tante Siona hadden lekker eten bij voor papa en mama en papa heeft zijn eigen slaapspullen bij, want hij komt lekker logeren bij mij! Mama is ontslagen uit het ziekenhuis en mag vanavond lekker thuis in haar eigen bedje slapen. Kan ze morgen lekker uitslapen en ik rijd morgen met papa mee naar huis.
Naar verluid mogen we om 10.00u weg, maar.. niks is zo onvoorspelbaar als een vrouw, uh, het ziekenhuis bedoel ik ;-).
 
Slaap lekker allemaal en tot morgen!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.