30 mei 2013 : naar huis

Categorie:  Reacties: 0

Eindelijk het eerste echte goede nieuws: mijn beenmerg is helemaal schoon!!!
Vannacht had papa in het ziekenhuis geslapen en mama lekker thuis. Tijdens een chemo therapie pompen ze zo ongelooflijk veel vocht in mijn lichaam, dat ik betekenis geef aan de uitdrukking: pissen als een kameel.
 

Vannacht had zuster Leonie mij niet op tijd voorzien van een schone luier, waardoor ik om 6.00u wakker werd van een nat bed. Nadat de zuster mij lakens verschoond had, ben ik heerlijk bij papa in bed gaan liggen en wel tot 08.30u!!
 
Toen was het nog maar eventjes wachten totdat alle lijntjes afgekoppeld werden en daarna mochten we naar huis.. Alles ging uiteraard op ziekenhuissnelheid, dus terwijl we eigenlijk al om 10.00u weg hadden kunnen zijn, waren we nu om 11.45u weg. Viel nog niet tegen.
Heerlijk met papa naar huis gereden en eenmaal thuis aangekomen stonden mama en opa IJshockey voor de raam om mij op te wachten – wat een feest!
 
Vanmiddag kreeg papa ook het langverwachte telefoontje dat mijn beenmerg schoon is. En dat zonder dat ik in bad ben geweest vanochtend ;-). JEUJ !!
Dit wil in ieder geval zeggen dat ze nu stamcellen kunnen gaan afnemen, wat ergens in de loop van volgende week zal gaan gebeuren – zoals het er nu uit ziet.
A.s. woensdag hebben papa, mama en ik een afspraak bij Professor Hoogerbrugge en die zal nog een en ander meer toelichten over de lopende onderzoeken. Ze zijn nu namelijk ook mijn urine aan het analyseren / vergelijken met het begin, waaruit ze ook kunnen afleiden of de Neuroblastoom afneemt of niet.
 
Papa en mama snappen wel dat dit goede nieuws allemaal nog niet zo heel veel wil zeggen over de totale gesteldheid, maar dit hebben we alvast in onze zak!!
 
Nu ben ik heerlijk thuis, lig onder mijn spiksplinternieuwe dekbedovertrek en ben al ver in dromenland!
Morgenvroeg met mama naar Hasselt om voor mij en Morris een welverdiend Piet Piratenpak te kopen. Ik kan niet wachten – het lijkt wel een schoolreisje zo zenuwachtig ben ik.
 
Slaap lekker allemaal!!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.