31 mei 2013

Categorie:  Reacties: 0

Nou, daar issie dan -> een origineel, echt, vet cool Piet Piratenpak!! Morris had geen zin om te passen en wilde geen pak hebben, dus die heeft gekozen voor 28 verschillende politieauto’s! OK mooi !!
 

Vandaag is ook het nieuwe achterwiel van mijn fiets binnengekomen, dus die is ook al weer gemaakt.. mijn dag kan niet meer stuk en die van Morris trouwens ook niet!
 
Oma I-pad had van de week in het ziekenhuis beloofd dat ze frietjes, mayonaise, appelmoes, frikandel en stokbrood met kruidenboter zou maken als ik uit het ziekenhuis. Vanmiddag moesten we toch “toevallig” even in Rooi zijn, dus zijn we meteen even bij oma op bezoek geweest en warempel – HEERLIJK gegeten!
Voordat ik het ziekenhuis in ging en de eerste chemo had gehad, was ik eigenlijk nooit zo’n grote eter, maar nu kan ik echt heerlijk genieten van eten en zegt mama dat ik eet als een echte grote vent!! #trots
 
Mama gaat morgen met tante Inge en Niki naar een strandfeestje bij Aquabest. Aangezien mama een klein beetje verkouden is, zou het theoretisch nog zo kunnen zijn dat papa i.p.v mama gaat.. maar die kans schijnt vrij klein te zijn gezien de weersverwachtingen ;-).
Mama en tante Inge gaan dan bij oma Zonnebloem logeren en Niki slaapt bij papa, uh, thuis bedoel ik !
 
Eigenlijk zou Morris naar Oma I-pad gaan en zou ik met papa thuis blijven, maar aangezien Morris geen zin had om weg te gaan en ikzelf eigenlijk HEEL graag bij oma zou blijven slapen, hebben we geruild. Oma I-pad is ook alleen thuis, want opa vrachtwagen is een weekendje met een paar vrienden. Die hebben samen een motorclub opgericht, waarmee ze eens in de zoveel tijd een weekend naar Duitsland gaan - Hells nog iets geloof ik!? Heel gezellig!
 
Dus, Morris blijft lekker met papa thuis en gaat dit weekend – net als ik met oma I-pad – allemaal leuke dingen doen.
 
Jullie ook allemaal een fijn weekend en slaap lekker!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.