4 mei 2013 : Chemo #2 - dag 2

Categorie:  Reacties: 0

Zooo, de 2e chemo zit erin !!
Nu nog ff een dagje “spoelen” en hopelijk morgenvroeg naar huis.. Papa en mama vinden het wel een beetje spannend, want nu zijn zij niet alleen maar mijn papa en mama, maar ook mijn dokter, zuster, verpleger, diëtist, pedagogisch medewerker en medicijnman..
 

Deze week mag ik ook een paar keer naar het Catharina ziekenhuis in Eindhoven. Zij zijn namelijk een soort van “hulp-Sint” en zullen nog 2 keer (dag 8 en dag 15) een chemospuit geven. Ook gaan zij mijn bloed in de gaten houden of er nog wat “hulpmiddelen” / medicijnen gegeven moeten worden.
En dat allemaal om MIJ beter te maken!! Lief he?
 
Vandaag heeft tante Inge mij HEEL blij gemaakt!! Ik heb een klei-set van CARS gekregen en daar heb ik eigenlijk wel de hele dag mee gespeeld. Uiteraard heb ik nog een paar keer een rondje gefietst met mijn assistent (opa vrachtwagen), die dan mooi mijn infuuspaal achter me aan rijdt. Het is dan natuurlijk extra leuk om hard te fietsen en vooral om tussen de tafels en stoelen door te fietsen, waardoor opa heel goed moet opletten dat hij de paal goed er tussen door manoeuvreert, haha!
 
Ondertussen thuis.. piep, piep, piep, piep, piep.. Triiiiinnng, de deurbel: pakketje, uh pallet bedoel ik!!
Zeven (7) pakketjes!!! Niet normaal, wat een verwennerij !!
 
Oh sjips, dat begint al fout: 4 pakketjes sonde-voeding. Hmmm.. volgende doosje dan maar: slangetjes en spuiten..
Grrr.. volgende dan: nee he, pakketje vloeibare astronautenvoeding! Het zal toch niet.. oh nee, gelukkig!! Ook een pakketje voor Faber!
 
Ikzelf weet dit officieel nog niet, maar er zit een hele mooie kilt (deken) in met allerlei CARS plaatjes, Sesamstraat, brandweerauto’s en eigenlijk te veel om op te noemen!! Dat hebben “Bookertje”, Jessica, Erik en Tygo voor mij geregeld en dat vind ik heel erg lief van ze!!! Deze kan ik dan mooi telkens meenemen naar het ziekenhuis, zodat ik daar mijn eigen deken heb.. heel fijn!
 
Ook krijg ik morgen van opa ijshockey en oma Zonnebloem een nieuwe trein voor op mijn houten rails en wel de enige echte: DIESEL 10 !!  Gelukkig hebben mijn opa en oma er ook eentje voor Morris, zodat we allebei, tegelijkertijd, met dezelfde trein kunnen spelen.
 
Mama en tante Inge zitten lekker bij mij op de kamer TV te kijken en ik ben inmiddels in slaap gevallen.
 
Slaap lekker allemaal!!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.