6 mei 2013

Categorie:  Reacties: 0

Poeh, poeh.. druk dagje gehad vandaag!
Vanmorgen heerlijk wakker geworden en aangezien het zo’n lekker weer was, mocht ik lekker buiten op het pleintje fietsen met m’n broertje (en mama die een oogje in het zeil hield).
 

Daarna zijn we even naar de winkel met de groene tractor geweest – feest - (red.: Karwei) en daar heeft mama een tafelkleed voor de tafel in de tuin gekocht, aangezien mijn broertje Morris NOG STEEDS niet kan drinken of eten zonder te knoeien ;-). Om deze reden was het ook nodig om de vloer thuis weer eens in de “was” te zetten, want die heeft veel te lijden van onze capriolen, zeker nu wij allemaal zo vaak thuis zijn!
 
Na ons middagdutje hoopte ik lekker even op de bank naar CARS te kunnen kijken, maar mama moest echt even boodschappen doen. Papa had namelijk dit weekend helemaal NIKS gedaan (red.: volgens mama), want de hele koelkast en voorraadkast waren leeg. We hadden zelfs geen boterhammen meer in huis!! Gelukkig heb ik zelf mijn sonde-voeding nog, maar een boterham op z’n tijd is toch ook wel erg lekker..
 
Mama zei dat ze speciaal voor mij, omdat ze het zo fijn vindt dat we weer thuis zijn, een taart heeft gebakken als avondeten!! Jeuj! MET kaarsjes, maar zonder slagroom..
Om 17.30u: piep, piep, piep.. en vervolgens.. helaas geen deurbel, maar de oven. De TAART is klaar, we kunnen eten! Hmmmm... dit ziet er toch echt niet uit als een appeltaart. Zou mama vergeten zijn de schil van de appels af te halen of is het prei?? Sjips, hartige taart.
Morris eet alsof zijn leven er vanaf hangt, maar ik had bij nader inzien toch meer zin in een worstenbroodje met “bayonaise”.. Gelukkig had mama die vandaag met de boodschappen ook gehaald, wat ook weer logisch was, want die heb ik zelf in de winkelwagen gegooid, haha! Dat werkt overigens niet altijd!? Soms gooi ik iets in de wagen, weet ik zeker dat ik het ZELF op de band leg bij de kassa, maar als we thuis zijn zit het niet in de tas! Hmmm, volgende keer toch eens opletten wat ermee gebeurt.. op een of andere manier overleeft “het” dan het piepje van de kassa niet?
 
Papa had Morris en mij lekker op bed gelegd.. ik lag nog even “de dag door te nemen” en ineens bedacht ik mezelf dat papa nog steeds geen nieuwe batterijen voor mijn CARS radiografisch bestuurbare auto gekocht had! Voordat ik het vergeet tegen papa te zeggen: PAPAAAA!!! Papa komt naar boven gerent, want die dacht dat er iets mis was.. Nee hoor, ik wilde alleen even vragen wanneer de batterijen voor de CARS auto gehaald gaan worden? Papa kijkt opgelucht en zegt dat hij “het gaat regelen” – OK, komt goed dus..
Vervolgens beneden blijkt (maar dat weet Faber nog niet) dat het niet de batterijen zijn, maar de antenne. Even terug naar de winkel dus en hopen op een “coulante” medewerker die gewoon zegt: bekend probleem, hier heeft u een nieuwe. Wordt vervolgd.
Misschien moet mama een “luchtig shirtje” aantrekken onder het mom: baat het niet, dan schaadt het niet !
 
Morgen weer een nieuwe dag! Slaap lekker allemaal!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.