7 mei 2013

Categorie:  Reacties: 0

Vanmorgen werd ik om 07.30u wakker, omdat mijn bed nat was van die stinkende sonde-voeding. Gelukkig zag ik het op tijd, zodat ik zelf niet onder zat.
 

Papa had snel mijn beddengoed afgehaald en ik wilde graag helpen om alles in de was te doen. Onderweg naar de zolder kon ik ineens de stank niet meer verdragen, waarna papa mij snel van de trap af haalde en boven de WC hield.. net op tijd!
Papa zei dat ik maar lekker naar beneden moest gaan en alvast wat spelen met de treintjes, zodat hij alles snel in de was kon doen en even kon douchen. Mijn broertje en mama lagen nog lekker op bed, dus ik had ALLE treintjes voor mij alleen!!
 
Toen papa beneden kwam, moest ik toch ineens weer spugen en kwam die stomme sonde ook nog uit mijn neus. Op zich allemaal niet zo erg, ware het niet dat ik mijn medicijnen nog moest krijgen..
Papa dacht slim te zijn door mijn anti-misselijkheids medicijn en antibiotica even door de yoghurt te mengen, zodat ik het niet zou merken -> NOT!
Derde keer overgeven, waarna mijn papa maar snel de Thuiszorg (VTT – verplegend thuis team) gebeld heeft om het slangetje te komen terugplaatsen. Angelique was er binnen 15 minuten en 2 minuten later zat de slang er al weer in, zonder mokken!
Daarna kon mijn papa gelukkig mijn anti-misselijkheids medicijn en mijn antibiotica geven via de sonde en heb ik er eigenlijk allemaal geen last meer van gehad.. Sterker nog, het slangetje zat erin en ik had al weer zin in een worstenbroodje met bayonaise, haha!
 
Vandaag moest mama even met ons naar Kids Only, want daar was vanalles in de aanbieding. Gelukkig was het er niet zo druk en hadden ze een hele mooie flipperkast! Het moet vast een grappig gezicht zijn geweest – Morris en ik achter de flipperkast met daarbij nog eens een piepend sonde-apparaat op mijn rug! Wat een herrie, maar blijkbaar toch niet voldoende, want mama ging onverstoord door met winkelen..
Bij thuiskomst zei mama dat we wel € 400,- verdiend hebben vandaag !! WAUW, dat gaat snel !!
Tsja mama, als jij met winkelen zo veel geld kan “verdienen”, dan worden we wel heel snel rijk en kan papa misschien ook wel stoppen met werken!
Even rekenen, € 400 per dag is € 12.000,- per maand en bijna € 150.000,- per jaar! Die mama van mij is echt goed bezig ;-)
 
Toen papa thuis kwam heb ik hem het verhaal even uitgelegd en gezegd dat hij die mijnheer Wim van der Leegte maar moet gaan vertellen dat hij niet meer komt werken..
Papa schoot in de lach en was blij dat ik dit zo slim had bekeken. Hij begon een heel verhaal wat ik niet helemaal kon volgen, maar het kwam neer op het feit dat we (theoretisch) geld bespaard hebben, maar uiteindelijk nog te veel hebben uitgegeven.. ?
Hmmm… daar ga ik nog maar eens een nachtje over slapen, want die snap ik nog niet.
 
Weltrusten allemaal !
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.