8 mei 2013

Categorie:  Reacties: 0

Goedemorgen papa !!
Papa? Papaaaah!? Huh.. mama zegt dat papa vanmorgen heel vroeg is weggegaan, want hij moet voor het werk naar een land hier heel ver vandaan – over de zee!
 

Hij gaat eerst met de auto helemaal naar Duitsland en dan in het vliegtuig naar Engeland – samen met een collega. In Engeland moeten ze naar een klant die wel 7.000 (!!) bussen heeft in Engeland en wel 18.000 bussen in Europa.. Wow, dat zijn er wel heel veel!
Als het goed is komt papa vanavond weer thuis, want mama zegt dat als ik wakker word, dat papa er weer is.
 
Vanmorgen zijn we even naar de speelgoedwinkel geweest en daar hebben we de CARS radiografisch bestuurbare auto geruild omdat de antenne het niet meer zo goed deed. Gelukkig deden ze niet moeilijk en kregen ik een “nigel-nagel-neue” CARS auto mee. Daar ben ik heel erg blij mee – helemaal super!
 
Toen ik vanmiddag wakker werd, stond er een hele grote nieuwe lamp in de woonkamer. Schijnbaar had mama die gekocht en kwamen ze hem brengen, alleen moest mama ‘m nog “even” in elkaar zetten.
Aangezien papa aan de andere kant van de zee is en mijn mama geen geduld heeft, was mama alvast begonnen. De lamp staat – maar het heeft wel zo’n 3 jaar van haar leven gekost.
 
Vanmiddag kwam er een mijnheer van het VTT (verplegend thuis team), die ook Joost heet. Dat was wel een beetje raar, want hij lijkt niet eens op mijn papa. Deze mijnheer moest de “Neupogen” in mijn been spuiten, maar dat is altijd heel pijnlijk. Normaal gesproken doet mijn papa of mama altijd een beetje kloppen op mijn been, wat het minder pijnlijk maakt.. Vandaag had ik besloten dat ik het zelf wilde doen. Tijdens het inspuiten heb ik tot 10 geteld en zelf op mijn been geklopt – en mama was echt heel trots op mij !!
 
Het is inmiddels donderdagmorgen – Hemelvaart !! Papa is vrij, mama is vrij, tante Inge is hier – wat een feest!
Ik moet straks heel even naar het ziekenhuis voor een chemo-shot – waarvan ik er vandaag een krijg en volgende week nog een. Dan is chemo #2 voorbij.
 
Fijne dag allemaal!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.