9 mei 2013

Categorie:  Reacties: 0

Wat een dag!
Vandaag “eindelijk” weer een eens kraal verdiend voor een chemo-spuit, was tenslotte al weer een week geleden dat ik mijn ketting mocht aanvullen..

Mama en tante Inge zijn mee gegaan naar het ziekenhuis, terwijl papa met Morris thuis bleef.. Papa gaat namelijk ome Rini helpen met het slopen van de overkapping, waarbij je moet weten dat de mijnheer die dit 40 jaar geleden gebouwd had, bang was dat de “Duitsers” het zouden slopen – en dus voor de zekerheid wat extra beton en onnodig veel spouwmuurankers gebruikt heeft.
Uiteraard bleek later dat zelfs deze muur niet bestand was tegen het geweld van ome Rini, ome Bart en mijn papa!!
 
Vanmiddag zijn ook Binh en Nhi op bezoek geweest! Tsjonge, wat zijn Morris en ik weer verwend! Hele mooie ballonnen, klei-set, nachtlampje (van CARS natuurlijk) en een hele mooie emmer voor in de zandbak, geweldig!!
 
Na het eten was mijn papa weer thuis en gingen we lekker met mama in bad. Mijn papa was mij aan het uitkleden en had heel goed de veiligheidsspeld van alle 3 de slangetjes los gemaakt, dus ik deed mijn armen omhoog.. Mijn papa trok voor de grap heel snel mijn hemd uit, maar had niet in de gaten dat mama deze ook nog met (hoe kan het ook anders: Hansaplast) een pleister had vastgemaakt aan de bovenkant van mijn hemd.. OEPS -> sonde ook eruit!! Gv… uh, potjandriedubbeltjes.
 
Voordeel was wel dat mama weer eens lekker mijn gezicht kon wassen in bad, want dat valt ook niet altijd mee met zo’n slangetje in mijn neus en stickers op m’n gezicht. Nadeel was dat papa inmiddels het VTT-team al gebeld had en “Joost” al weer onderweg was om het slangetje opnieuw in te brengen. Nou, dat vond ik vandaag dus gewoon een keer echt NIET LEUK!!
Klein voordeeltje was dat ik van papa ALLES mocht vanavond, waarschijnlijk omdat hij zich schuldig voelde.. maar dat hoeft niet hoor, want papa kon ook niet weten dat die slang ook nog ergens anders vast zat.
 
Nu lig ik overigens heerlijk te dromen en heb ik papa gevraagd om dit even uit te typen – daar heb ik echt geen puf meer voor vandaag ;-).
 
Slaap lekker allemaal!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.