10 april 2013 : Chemo kuur #1 - dag 3

Categorie:  Reacties: 0

Vandaag zijn er weer 3 cocktails naar binnen gegoten, aangezien het schijnbaar feest was in het ziekenhuis.. Gers Pardoes(?) zou langs gaan komen; geen idee wie het is en wat hij nou weer moet van mij, maar mama en Leonie zijn er erg druk mee.

 

Mama staat al een uur onder de douche, heeft al 3 keer andere kleren aangetrokken en zuster Leonie komt zelfs op haar vrije dag wel 25 keer mijn temperatuur opnemen. Rond 14.00u kwam die snuiter aan mijn bed zitten, waarbij mama voorstelde om een foto te maken dat ik op de fiets zit en hij achterop: daar had ik dus mooi geen zin in ! Toen hij naast mijn bed kwam zitten, wilde hij met me praten, maar ook dat zag ik niet echt zitten -> dus mama deed mooi het woord en ik kon met de I-pad spelen.
Ik weet niet of het met het feest te maken had, maar vanmiddag moest ik na de cocktail ineens een keer spugen.. misschien hadden ze er alcohol in gedaan ipv chemo-rommel, maar ik kon het even niet hebben.
Toen het eruit was, heb ik eerst voorzichtig met snoepjes geprobeerd of mijn maag weer iets kon verdragen en warempel -> toen de bodem van de pot in zicht was, bleken de snoepjes ook nog gewoon in mijn buik te zitten !

Vanavond maar op tijd naar bed gegaan, want het was een lange dag. Slaap lekker allemaal.

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.