14 april 2013 : Chemo #1 = klaar !

Categorie:  Reacties: 0

Vanaf vandaag zou ik volgens de dokter minder last moeten hebben van het gemene "Cisplatin" (zeer misselijkmakend bestanddeel van de chemo van deze week). Vannacht heb ik de hele nacht geslapen en niet een keer hoeven spugen.
 

Vanwege het feit dat ik toch iets te veel ben afgevallen, gaat zuster Leonie vanmiddag een sonde inbrengen voor het eten en de medicijnen.
 In het begin van de week woog ik nog 15kg (wat ook al niet te veel was), maar nu nog 13,7kg. Mama heeft gister mijn broertje gewogen en dat varkentje weegt bijna 16kg, haha!
 
Nu is het bericht ineens: als er een sondevoeding wordt opgestart, dan moet ik nog rekenen dat ik nog zeker 3-4 dagen in het ziekenhuis moet blijven. Onbegrijpelijk dat ze dus in eerste instantie zeiden dat ik misschien maandag naar huis mag.. maar zoals gezegd: niks zo veranderlijk als de berichtgeving van een ziekenhuis! Daar kan Piet Paulusma niet tegenop!!
 
Tot zover!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.