16 april 2013

Categorie:  Reacties: 0

Vandaag kreeg ik “helaas” gelukkig geen kraal, want ik heb een goede dag gehad. Vanmorgen had ik al weer een beetje eetlust en heb ik besloten op de gezonde tour te gaan, dus koos ik voor een appel en banaan. Niet omdat het zo mooi rijmt, maar gewoon omdat het kan ;-)
 

Toen rond een uur of 10.00u mijn net iets te schattige broertje Morris kwam opdagen met oma Zonnebloem en opa ijshockey, kon ik weer een lach op mijn gezicht toveren. Aangezien mijn broertje de hele dag “honger” heeft, had oma zich goed voorbereid.. althans, dat dacht ze. Ze had natuurlijk niet verwacht dat ik haar ook nog een krentebol afhandig zou maken, maar ach, onze Morris kan nog wel even vooruit op z’n reserves, haha!
 
Vandaag ben ik ook nog even creatief bezig geweest, althans ik bedoel eigenlijk.. ik heb de pedagogisch medewerker en mama een schilderijtje voor papa laten maken, daarna mocht ik er een paar stickers opplakken en hen vervolgens zo gek gekregen om mijn naam eronder te zetten! Zij blij (en onder de verf), papa blij (voor mama), ik blij (kon lekker Cars kijken en zit niet onder de verf) – wat wil een mens nog meer?
 
Papa is na zijn werk weer even naar Nijmegen gekomen en ik wilde zo trots laten zien dat ik de sonde al sinds gisteravond 18.00u in heb gehouden, maar helaas was het medicijn tegen de misselijkheid uitgewerkt en bleek ik toch mijn (zelf uitgekozen) sperziebonen en frietjes uit te moeten spugen.. en ja, ook weer die …sonde.
Maar allee, na een kort verzet toch maar weer die sonde laten inbrengen, zodat ik vandaag in ieder geval een kraal verdiend heb en daarna ook nog een cadeautje uit de schatkist mocht kiezen. Het wordt tijd dat er kindjes ontslagen worden van de afdeling, want we hebben geen plek meer om alle kaarten en cadeau’s neer te zetten. Ook heeft papa inmiddels een verhuiswagen geregeld voor als we terug naar Eindhoven moeten, maar dat zijn luxe-problemen.
 
Vandaag vertelde papa mij dat de er een jongen is op de sportschool Van den Oever (waar mama vroeger ook gewerkt heeft), die op zoek was naar een “goed doel” voor zijn Strongmanrun http://www.strongmanrun.nl/ , welke op 8 september gaat plaatsvinden. Via tante Siona hoorde hij het verhaal van mij en wist meteen dat dit zou passen. Jordy van den Hoek en Koen Pauw willen zich nu gaan inzetten voor de, nog op te zetten stichting, om mij naar Amerika te laten gaan.
Papa is vanavond bij die familie op bezoek geweest en was echt onder de indruk van het feit dat er nog zo veel goedheid bestaat ! Papa zegt ook dat er best een aantal overeenkomsten zijn tussen de Strongmanrun en de komende tijd voor ons, waarvan de belangrijkste is: we komen er sterker uit !
 
Het is al veel te laat en zuster Dave wordt nu echt boos als ik niet ga slapen.. dus dat gaan we dan maar doen.
Weltrusten.
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.