18 april 2013

Categorie:  Reacties: 0

Heeeeeeeeerlijk !!! Vandaag lekker GEEN kraal verdiend !!!
De zon schijnt, ik voel me weer een beetje mens, ze praten niet meer over mij – maar met mij, allemaal goede voortekens.
 

Ondanks het feit dat het hele circus naast mij er lustig op los ratelt om allerlei vloeibare zaken, via een netwerk aan slangetjes, mijn lichaam in te pompen, had ik vandaag eens zin om lekker te knutselen. Eerst hebben we papa z’n schilderij vervolmaakt door er groot “voor papa” op te zetten en tevens even heel mooi ingepakt.. dat is nodig volgens mama, anders snapt papa niet dat het een cadeautje is en wil hij het misschien niet meenemen. Is ok… nouja, laat mama maar, wij weten wel beter he papa ;-)
 
Verder hadden de pedagogisch medewerksters blijkbaar niks te doen vandaag, dus die hebben samen met mij een uurtje of 2 zitten kleien. Niet op de WC, maar we hebben een hele nuttige, mooi versierde doos gemaakt, waar opa vanalles in mee kan nemen. Als hij bijvoorbeeld zijn boterhammen in 24 stukjes snijdt, dan passen er bijna allemaal in. De Liga kan hij dan in zijn zak meenemen en de beker melk past (samen met de appel) gewoon in zijn werktas. Handig toch?
Verder heb ik vanmiddag besloten de flexibiliteit van de zusters te checken, door net iets voor de 12u mijn lunch-bestelling te veranderen. Ineens had ik verschrikkelijke trek in een worstenbroodje. Om een en ander een beetje krachtig bij te zetten zei ik: buikje auw.. wat meestal resulteert in het (door mij) gewenste resultaat.
In dit geval was dat gelukkig ook zo, ware het niet dat ik als toetje geen Fristi, maar een zetpil in mijn billen kreeg.. Daar had ik niet op gerekend, dus de volgende keer toch maar een andere tactiek proberen.
Belachelijk trouwens dat je voor een zetpil geen kraal krijgt, maar daar zal ik de zusters nog wel een keer op aanspreken!
 
Heel de middag heb ik chocomelk gedronken, alsof mijn leven er vanaf hing. Heerlijk, was lekker aan het tekenen en het leek wel alsof ik op het strand in Italië lag, zongebruind lichaam (kan wel wat kleur gebruiken), mooie meisjes om me heen die zandkastelen voor me bouwen, die vervolgens bij tijd en wijlen mijn rug en buik insmeren met zand, dansende golven, wegdromen.. Totdat ik opeens al mijn chocomelk eruit spuugde. Helaas, dag chocomelk. Wel een mooie droom en let wel: spugen doen we als een echte kerel! Nie piepen en erna weer verder gaan met kleuren onder het genot van de mooiste film op dit moment: Bob en de gouden hamer!
Toch maar even rustig aan doen met de chocomelk, mijn maag kan blijkbaar nog niet alles aan.
 
Om 18.30u kwamen oma I-pad, tante Sidonia en papa! Ik heb papa meteen zijn cadeau gegeven en voor de zekerheid maar even voor hem uitgepakt. Voor oma I-pad had ik een mooie broche gemaakt, alleen de sterretjes bleken niet zo goed vastgeplakt met die ziekenhuislijm. Laten we maar hopen dat ze andere lijm gebruiken bij het hechten ;-).
 
Tante Sidonia, mama en papa gingen even bami eten, terwijl oma even met mij ging verven. De lieve buren van mijn vakantie vorig jaar (bedankt Ellen) hadden namelijk een heel mooi Cars-schilderij opgestuurd, welke ik zelf nog even moest schilderen. Beetje jammer, maar ach, het houdt me van de “straat” – zeker aangezien ik niet eens de gang op mag.. Uit het raam is ook niet zo’n goed idee, want we zitten op de 2e verdieping ;-).
 
Vanaf morgen mogen ze bij de Nuon ook even weekend gaan vieren, want het hele circus wordt uitgeschakeld en ik wordt weer geacht mijzelf te kunnen voorzien van de nodige calorieën, vitaminen en vocht. Zal wel even schakelen worden, want mama zei al dat ik dan niet meer de hele dag tosti, pizza, worstenbrood of ijs mag eten. Beetje jammer, maar mama zegt dat we dan misschien naar huis mogen. Ikzelf zie daar het voordeel niet echt van, dus ik zal mij morgen eens bezinnen op een goede tactiek, die niet resulteert in een zetpil of kamerarrest, haha!
 
Slaap lekker allemaal!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.