19 april 2013

Categorie:  Reacties: 0

Het is stil hier!! Ze hebben vanmorgen alle pompen uitgezet en ik krijg alleen nog een beetje Kalium en sonde-voeding via de neus. Nu alles uit staat, kan ik weer wat stopcontacten gebruiken uit de paal voor m’n I-pad en de DVD speler. Ik heb een luie dag ingelast, aangezien ik toch niet van de kamer af mag en gister heb ik geknutseld voor 2 dagen!
 

Op zich ben ik gewicht, dus zou de sonder-voeding eraf mogen, maar mama wil graag dat ik wat reserves opbouw omdat we over 1 week aan de 2e kuur beginnen.
 
Vanmiddag vond ik het erg fijn dat Dion, Jesse en Karin op bezoek zijn geweest. Ik had even niet zo heel veel te melden, maarja, ik maak ook niks mee! Ik zit hier een beetje op mijn kamer en de dagen zien er vrijwel hetzelfde uit..
Tegen de avond werd ik een beetje misselijk en ja hoor, ik heb weer een keer moeten spugen. Eigenlijk ben ik doodop, maar ben zo blij dat papa er is, dat ik hem even wil laten zien hoe lang ik wakker kan blijven..  
 
Morgen komt tante Inge en dan gaan papa en mama even met Morris naar de winkel. Helaas mag ik nog niet mee, maar van de andere kant mag ik misschien zelfs morgen wel naar huis.. Dat zou helemaal een verassing zijn.
 
Mama heeft vandaag nog even de eetkamerstoelen verkocht en ook de nieuwe besteld. Zij vond het niet zo erg als we een paar dagen op sinaasappelkistjes moesten zitten, maar daar denken papa Morris en ik anders over! Niet dat het zin heeft, maar dan hebben we het maar gezegd ;-)
 
Nu is mama met Morris naar het Ronald Mac Donald huis gelopen en hebben papa en ik een echte mannenavond. Papa heeft biertjes bij en ik appelsap. Zometeen nog even Bob en de gouden hamer kijken, waarbij we dan samen fluiten naar Wendy als ze voorbij paradeert.. daarna ga ik echt slapen en papa ook!
 
Weltrusten!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.