20 april 2013 - avond

Categorie:  Reacties: 0

Lieve ZON, het spijt me! Ik kon vanaf 18.15u mijn ogen niet meer openhouden en ben dus heerlijk in dromenland.
 

Vanmorgen fijn samen met papa wakker geworden.. om 08.30u kwam Leonie, maar die zag dat wij allebei nog lagen te slapen, dus die zei: ik kom later nog wel een keer terug. Duhuh.. een tip voor mijn toekomstige vriendin/vrouw: praat niet tegen me ’s ochtends, want dan word ik wakker!!
Om 08.35u keek ik papa aan en volgens mij dacht die precies hetzelfde: nu ben ik wakker.. Na kort overleg met papa hebben we samen besloten dan ook maar op het alarm te drukken, zodat ze ook aan het werk mocht!
 
Nadat we samen een boterham hadden gegeten, was ik in de veronderstelling dat alle slangetjes er vanaf mochten, want dat hadden de doktoren de hele week gezegd: als jij goed eet, mag alles eraf. Dat was dus een kleine tegenvaller, want ik heb koorts en dus allerlei vloeistoffen nodig. Ach, van de andere kant ook niet zo erg, want ik ben toch te lam om mijn bed uit te gaan. Ik stond even voor een moeilijke keuze: I-pad, puzzel, memory of de DVD van Bob en de gouden hamer.. Ondanks het feit dat ik deze sinds woensdag al 34 keer gezien heb, blijft het een mooie film. Mijn papa zegt dat dat helemaal niet erg is, want hij heeft vroeger Grease wel 763 gezien in 6 maanden tijd – en dat was niet eens in het ziekenhuis!
 
Vanmiddag kwamen tante Inge en Mo, zodat papa, mama en Morris even naar de stad konden. Op een of andere manier had ik even tijd nodig om te “schakelen”. Ik heb gevraagd of ik even alleen mocht zijn, zodat papa alvast naar mama kon en Mo en tante Inge even een kopje koffie gingen drinken in het restaurant.. Gelukkig hebben we een deal kunnen maken en bij terugkomst van tante Inge, was ze dus ook meer dan welkom om even naast mij in bed film te komen kijken!
 
Papa was in de stad met Morris en mama, waar ze een nieuw vestje voor mij gekocht hebben. Dit is wel nodig, want van mijn favoriete vestje is een knoop af -> balen. Verder heb ik ze gevraagd om iets van Piet Piraat mee te nemen, dus ik ben benieuwd..
Red.: nou, iets leuks van Piet Piraat (wat hij nog niet heeft) konden we niet vinden, maar we hopen hem om te kunnen kopen met een volle zak snoep van de Jamin, een nieuwe trainingsbroek en een nieuw shirt. Mocht dat niet werken, dan hoop ik voor Faber dat het morgen koopzondag is ;-)
 
Papa kan niet alles vertellen, maar het is goed dat mama en papa zo nu en dan kritische vragen stellen. Om 20.00u komt de verpleegster melden dat ze een of ander tablet (chemokuur) moet gaan geven en of we daarmee bekend zijn. Papa had daar nog nooit van gehoord, dus hij belt mama (die met Morris in het Ronald Mac Donald huis zit). Die had er ook nog nooit van gehoord.
De verpleegster zegt dat ze even gaat overleggen met de arts en komt na 5 minuten terug met de melding: sorry mijnheer Wijdeveld, dit is per ongeluk fout ingevoerd bij Faber, maar was bedoeld voor een andere patient. UUUHHHH, OK!?!?
De arts kwam zijn excuses persoonlijk brengen, maar ik ben blij dat de zuster het nog even vroeg (die vertrouwde het namelijk ook niet helemaal).. Damn! We zullen geen “wat als” analyses maken, maar… pfff, laat maar. Jullie snappen het wel.
 
Eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat mijn papa dit laatste stukje heeft geschreven, gezien het feit dat ik al sinds 18.15u voor Pampus (niet in Amsterdam, maar in Nijmegen) lig.
Oh ja, gezien het feit dat ik koorts heb, moet ik antibiotica krijgen. Als ik nu niet in de dip had gezeten, dan had ik 2 dagen hier moeten blijven.. Echter, ik zit wel in de dip, dus dan moet je protocollair 4 dagen antibiotica krijgen en aangezien dit via het infuus gaat, kan het niet thuis. Sowieso tot dinsdag hier dus.
 
Ik vind dat niet erg, want dan kan ik tenminste bestellen en eten wat ik wil. Enige compromis is dat ik niet van de kamer af mag, maar ach, ik kom de dag wel door!!
 
Luitjes, slaap lekker!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.