23 april 2013 : I'm back !!

Categorie:  Reacties: 0

Tadaaa, I’m back !! Die stomme chemo dacht toch niet dat hij mij “klein” kon krijgen he!? Pfff.. dacht het niet nee!!
 

Vanmorgen had ik nog een klein beetje koorts, maar dat weerhoudt me niet van lekkere boterhammen eten, veel FIETSEN (erg belangrijk!!) en zelfs lekker even naar buiten geweest met mama.
Ik moest wel een stom kapje op in de hal van het ziekenhuis, aangezien daar veel (je zou het niet zeggen) ziektes hangen.. Ook in de Albert Heijn moest ik voor de zekerheid een kapje op, maar buiten mocht ik heerlijk weer eens een beetje frisse lucht happen!!
Vandaag heb ik een heel fijn dagje gehad. Ik hoefde niks, mocht alles, GEEN kralen verdiend en voel me weer een beetje mens.
Mama kreeg uitleg over de sonde-voeding en medicijnen die ze zelf thuis moet aansluiten en geven, dus dat was wel grappig. Is eigenlijk een soort LEGO voor grote mensen..
Mama zegt dat als ik goed eet en de medicijnen zelf slik, dat we dan in principe geen gebruik hoeven maken van de sonde. Het is alleen om mij te helpen als ik bijvoorbeeld na de volgende chemo (die a.s. maandag al weer gepland staat) weer pijn heb in mijn mond.
De verwachting is dat ik vrij snel na de volgende kuur, welke 3 dagen duurt, weer naar huis mag en dat ik dan zo’n 2 weken thuis mag blijven – uiteraard op voorwaarde dat er geen complicatie – of koorts optreedt. Laten we daar dus maar niet al te veel op vooruit lopen.
 
Het andere goede nieuws is dat we vanaf volgende week ook minder shampoo hoeven te gebruiken en dat we mijn haarborstel op Marktplaats kunnen zetten, want ik krijg zeer binnenkort net zo’n blits “kapsel” als mijn papa, opa, Bart, Sander, etc.
De eerste haren beginnen namelijk al uit te vallen, dus mama is de hele dag aan het plukken en stofzuigen..
Voordeel is dan ook dat ik eindelijk de “was & shine” van papa mag gebruiken en dat mensen zich niet meer afvragen of mijn papa daadwerkelijk mijn papa is.
 
Papa heeft morgen een intake gesprek op de basisschool waar ik straks naar toe mag als ik in september 4 jaar wordt. Die school schijnt zo zwaar te zijn, dat papa en mama hebben besloten dat ik eerst een paar weken naar school mag en dat we daarna heel lang op vakantie gaan om uit te rusten.. Ja, misschien heb ik het niet helemaal goed begrepen, maar zoiets was het geloof ik ?
Laten we hopen dat de mensen van mijn nieuwe basisschool ook begrip hebben voor deze plannen van papa en mama..
 
Het was een lekker dagje en ik ben inmiddels heerlijk aan het dromen!
 
Slaap lekker!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.