25 april 2013 : THUIS

Categorie:  Reacties: 0

Vanmorgen was papa heel vroeg opgestaan om te gaan werken, zodat wij misschien niet wakker zouden worden en lekker uit konden slapen. Helaas liet papa de douchekop vallen in het bad, waardoor mijn broertje en ik wakker werden..

6.55u, eigenlijk nog geen tijd om op te staan, maar ik vond het wel gezellig om mee naar beneden te gaan en samen met papa boterhammen te eten.
Nadat ik mijzelf alvast op de bank had geinstalleerd en papa mij voorzien had van een dekentje, evenals een hele mooie film (Bob en de gouden hamer), heeft hij lekker boterhammen gesmeerd en een glas melk voor me gepakt.. Thuis is toch zo slecht nog niet ;-)
Om 07.30u ging papa weg, mama en Morris lagen boven nog op bed, dus ik voelde me de koning te rijk!! Heerlijk!!
                                                      
10.00u. Piep, piep, piep, piep, piep.. Triiiiinnng, de deurbel: pakketje! Ik denk: cadeautjes!! Maar nee hoor, spuitjes voor de sonde-voeding.
Een uur later: Piep, piep, piep, piep, piep.. Triiiiinnng, de deurbel: pakketje. Jeuj!! Zou het mijn Thomas de trein remise zijn, die mama besteld heeft?? Helaas, een pakketje extra calorieën voor in de gewone voeding..
We hebben inmiddels al zo veel medicijnen, spuiten, drankjes, poedertjes, tape en andere benodigdheden, dat ik het gevoel krijg dat dit nog wel eens heel lang kon gaan duren ;-)
 
Op de aanrecht heeft mama al een van de opbergboxen voor mijn speelgoed gebruikt voor de dagelijkse benodigdheden. Er hangt een lijstje aan, waarop mama geschreven heeft welke medicijnen ik op welk moment van de dag moet krijgen. Ik denk dat Einstein zelfs nog moeite heeft met deze tabel, pfff!
 
12.15u, piep, piep, piep, piep.. geen deurbel.. huh?!? Oh, het is mijn sonde-voeding, het slangetje zat dubbel.. Sjips, nog steeds geen pakketje dus.
 
12.15u? Tijd voor pizza!! Oh nee, mama heeft al boterhammen gesmeerd.. Ik denk dat ik straks maar eens aan mama ga vragen over hoeveel nachtjes ik weer terug naar het ziekenhuis mag.
Vanmiddag even een heerlijk tukkie gedaan met mama en Morris.
 
Vandaag heeft mama al mijn haren kortgeschoren, want die beginnen nu wel echt uit te vallen. Ik heb nog geen kale plekken zoals papa, maar wel regelmatig een paar lange haren in mijn mond, bah. Nu de haren korter zijn, zegt mama dat ik ze gemakkelijker door kan slikken, zodat ze straks weer beter aangroeien.
 
Om 18.00u: triiinnnng.. huh… oh nee, het is papa!
 
Nadat papa en mama nog even wat gestoeid hebben met ons en later met het sonde-apparaat (daar komen ook echtscheidingen van denk ik!), is het al weer bedtijd!
Papa is vandaag druk bezig geweest met mijn website, dus we zijn erg benieuwd. Eind mei zou deze online moeten komen, maar tot die tijd is er nog behoorlijk wat werk aan de winkel.
 
Slaap lekker allemaal!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.