27 april 2013

Categorie:  Reacties: 0

Jeuj, vandaag hebben ze de nieuwe remise van Thomas de trein gebracht. Ook zit er een hangbrug bij en nog een paar treinen (Diesel, Skarlowy en Edward) !!!
 

Vanmiddag ben ik even met papa in het ziekenhuis geweest, niet omdat ik ziek ben, maar omdat vannacht het 3-weg kraantje van mijn sonde-voeding heeft gelekt. Vanmorgen was heel mijn bed, dekbed en matras nat en het stinkt heel erg die sonde-voeding! Mama heeft meteen alles in de was gedaan, maar het dekbed is denk ik niet te redden.
Helaas hadden ze in het Catharina ziekenhuis niet van deze kraantjes liggen, want zij werken weer met een ander systeem -> lekker handig!
Mijn papa heeft nu het kraantje afgeplakt met oranje Hansaplast tape, zoals mijn overgroot-oma dat ook altijd deed.. Die oma plakte werkelijk alles aan elkaar met die tape!
 
Daarna zijn we nog even naar de blauwe winkel gegaan, waar ik papa geholpen heb en als dank van de kassa mevrouw een paar Oranje wuppies kreeg. Ik weet niet wat ik ermee moet, maar heb ze toch maar aangenomen en haar vriendelijk bedankt voor deze rommel!
 
Vanmiddag kwam Renate nog gezellig even op bezoek en gezien de recessie in het bankwezen, had ze voor Faber een hoesje van een dubbel-DVD van Bob de Bouwer gekocht. De volgende keer neemt ze de DVD’s die erin horen mee ;-)
 
Vanavond heb ik lekker pizza gegeten met papa en Morris, want mama is lekker naar de sauna gegaan met Bianca. Mama was ook wel toe aan een beetje ontspanning na al die gekkigheid van de laatste weken.
Is toch wel typisch dat papa juist de drukte opzoekt om te ontspannen en mama juist de rust..
 
Morgen gaan we lekker een dagje naar de zee ! Sterren en Benthe hebben daar namelijk een huisje op een hele grote camping staan en daar slapen ook Rini en Mijke ;-).
Ik ga papa vragen of hij mijn fiets mee wil nemen, dan kan ik daar met Sterre een rondje fietsen!
 
Dit heerlijke dagje is weer voorbij en ik slaap inmiddels al weer als een roosje!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.