30 april 2013

Categorie:  Reacties: 0

Hmmm… ik weet niet of ik wel zo leuk vind wat er vandaag allemaal gebeurt. Ik was tot vandaag de enige koning in Nederland en nu moet ik mijn zwaar bevochten plek delen met Willem. Nouja, gelukkig woont hij niet in Eindhoven of Nijmegen, dus ik hoop dat ik daar mijn status gewoon kan behouden ;-)

 

Het is heerlijk thuis. Papa en mama zijn heel blij, omdat ik weer erg goed eet en drink. Daardoor ben ik weer een beetje op krachten gekomen, wat ook wel nodig is, omdat we ons vrijdag weer moeten melden in Nijmegen voor de 2e chemo kuur.
Deze kuur duurt “maar” 3 dagen en hopelijk mag ik daarna snel naar huis. Op dag 7 en dag 14 (na het begin van de kuur) krijg ik ook nog 2 chemo spuiten, die zoals het er nu naar uitziet in Eindhoven gegeven mogen worden.
 
Ik ben gister even in het ziekenhuis in Eindhoven geweest om mijn bloed te laten controleren. Dr. Dors (oncoloog uit het Catharina ziekenhuis Eindhoven), dat is de mevrouw die mij als eerste heeft onderzocht in Eindhoven – voor ik naar Nijmegen ging, was erg blij om mij weer te zien.
Ze vond dat ik er goed uitzag.. ja duhuh!
 
Om lekker fit te zijn, moeten Morris en ik nu snel even slapen.. Als we dan wakker worden, zijn Bianca en Pieter al hier en kunnen we ergens een speeltuin opzoeken! Het is heerlijk weer buiten, dus we zijn er al helemaal klaar voor!!
 
Geniet allemaal lekker van deze laatste Koninginnedag en tot snel!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.