14 april 2014 : Laatste update vanuit Philly

Categorie:  Reacties: 0

Lieve Jasper,
Waarschijnlijk heb je al gezien dat er een hele mooie ster bij is gekomen! Helaas is mijn vriendinnetje Zoë vorige week donderdag overleden en heeft dus helaas de strijd tegen deze verschrikkelijke ziekte niet kunnen winnen!!

Zoë en ik hebben heel veel plezier gehad in Nijmegen, net zoals onze mama’s. Zoë is zo’n lief, grappig en knap meisje, dat al onze harten heeft gestolen. We zullen jou nooit vergeten en wensen jou veel plezier in de wolkenspeeltuin bij onze vriend Jasper!
 
Wij zijn inmiddels echt aan de laatste loodjes toegekomen en zijn alles aan het afsluiten in Philadelphia. Een groter verschil kan er a.s. woensdag niet zijn: Zoë die begraven wordt en wij die woensdag op vakantie gaan.
We zouden er heel graag bij zijn, maar we zijn ook verplicht aan onze kindjes om het afgelopen jaar eindelijk af te sluiten met iets leuks – dat hebben die mannen verdiend! A.s. woensdag zullen wij op onze eigen manier afscheid nemen van Zoë en haar een behouden reis toewensen!
 


De straten van Philadelphia zijn voor ons onherkenbaar geworden nu.. De sneeuw is weg, de zo schijnt en er lopen gewoon mensen “voor hun plezier” op straat. Sinds 2 dagen hebben we ineens 25 graden en zon – en damn, wat is het dan een andere stad!! Levendig, veel hardlopers, mensen die bbq-en in parken, mensen op de trapjes voor hun woning en kinderen die op straat spelen. SUPERLEUK!!!
 
De matjes glijbaan (buitenspeeltuin) was weer open sinds vorig weekend en zeker met dit weer de moeite waard om heen te gaan. En wat hebben we daar gespeeld en gegleden!! Was weer eens een keer wat anders dan het Please touch museum, waar je heel veel plezier kunt hebben als het slecht weer is buiten, maar het blijft een binnenspeeltuin.. en met dit weer moet je lekker buiten zijn!
 
Vandaag hadden we een druk programma! Vanmorgen eerst naar het ziekenhuis om de laatste keer met Dr. Naomi Balamuth te spreken.. Wat een fijne en kundige vrouw was dat!
Eenmaal aangekomen bij de auto om naar het ziekenhuis te rijden, bleek eerst onze band lek te zijn! Damn! Papa eerst even reservewiel monteren duss…
 
Daarna hebben papa en mama ons naar school gebracht, want 2 uur laten (om 11.30u) kwamen ze terug met de cup-cakes om te mogen trakteren. Onze lieve juffen Sienna en Taschena gaan ons erg missen en wij hen ook zeker!!  Aan de andere kant ook fijn dat we straks weer gewoon Nederlands kunnen spreken tegen alle kindjes en leraren..
 
Ondertussen heeft papa even de band laten maken en is mama begonnen met de koffers inpakken. De man van DHL kwam de dozen die alvast naar NL gaan ophalen en CHOP Homecare kwam de “thuispaal”, alle pompen, voeding, naalden en spuiten die over waren ophalen en zo is het ineens allemaal erg definitief!
Mama moest om 15.00u bij de orthodontist zijn (Dr. Peter Appel), die haar beugel in deze periode heeft bijgesteld en daarna zijn we gezellig doorgereden naar Mees!
 
Mijn Oncoloog (Dr. Annelies) en mijn zuster (zuster Leonie) brengen deze week een bezoek aan CHOP, om ook eens te zien met ze eigenlijk allemaal te doen hebben, waar ze de NL patiënten heen sturen en om slimmigheidjes uit te wisselen!
Vanavond hebben we afgesproken bij Mees om gezellig met z’n allen te eten en Annelies en Leonie waren er ook! Dat was wel een beetje raar, maar wat vond ik het leuk om mijn “mentor-zuster” uit Nijmegen te zien en ook de mevrouw die ons begeleid / geholpen heeft om naar Amerika te gaan!
 
Al met al een drukke dag en we zijn dan, zoals je zal begrijpen, helemaal knock out! Slaap lekker vriend.
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.