3 april 2014 : Lijn eruit, infuus in beide handen..

Categorie:  Reacties: 0

Lieve Jasper,
De lijn was “op”, er zat een virus in de lijn en die konden ze er niet meer uit krijgen middels antibiotica, dus helaas heeft die het net voor de eindstreep begeven.

Dat betekent namelijk dat die er gister direct uitgehaald moest worden en ik vervolgens in elke hand een infuus heb gekregen, waar ik het – zeker gister direct na de operatie – helemaal niet mee eens was. Nu ben ik er al aan gewend en zit het eigenlijk niet eens meer echt in de weg en daarbij is het gelukkig maar tot het einde van deze kuur, die door alle gekkigheid wel 2 dagen is uitgesteld -> morgenvroeg begint de allerlaatste kuur van de immunotherapie!
We gaan dus niet zondag naar huis, maar a.s. dinsdag.
 
Ook hebben we vandaag de GM/CSF weer gestart, hoewel nu met als voorzorg 2 antiallergische medicijnen en warempel -> geen centje pijn! Laten we maar niet te hard roepen, maar het zag er veelbelovend uit..
 
Papa en mama vinden dat stiekem niet zo erg, want dan gaat de tijd wat sneller. Als we volgende week dinsdag thuis komen, dan hoef ik dus gewoon ECHT NIET meer naar het ziekenhuis en gaan we ook al echt snel op vakantie!
 
Verder hebben we inmiddels ook van Buddy te horen gekregen, dat de Lufthansa planning, toestemming heeft gegeven dat hij ons terug mag vliegen op de nachtvlucht van 25 april!! Helemaal te gek!! Mijn oude ijshockey maat die ons gewoon heen- en terug heeft gevlogen naar Philly, wie kan dat nu zeggen?
En dan zijn we op zaterdag 26 april – Koningsdag – gewoon weer terug in NL!!
 
Slaap lekker vriend!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.