5 april 2014 : Laatste kuur – dag 2 klaar !!

Categorie:  Reacties: 0

Lieve Jasper,
Tsja, wat kan er nu nog geschreven worden na zo’n dag als gisteren? Alles is beter dan gister, want die behoort op z’n minst tot de top 3 van ergste dagen in het afgelopen jaar!
 
 

Gisteravond heb ik heerlijk geslapen en damn, wat was dat fijn! Gewoon slapen!!!
Toen ik vanmorgen wakker werd bleek dat mijn infuus in mijn rechterhand (die ze gister ook al opnieuw gezet hadden!) niet helemaal goed is blijven zitten en die moet dus opnieuw gezet worden.
Gelukkig kon mama, ondanks de ongezellige IV-zuster, toch nog wat grapjes maken, waardoor ik erg moest lachen! Lachen is en blijft het beste medicijn en daarom proberen we dat ook zoveel mogelijk te doen!!
 
Verder een heel rustige dag gehad.. De “childlife-zuster” kwam NOG een cadeautje brengen, vanwege de rotdag van gister en dat was Cars memory. Dat vind ik dus ECHT leuk en heb ik vandaag wel 20 keer gedaan met papa en mama! Ook Morris vind het super, dus die heeft ook een paar keer meegedaan.. Te gek!
 
Papa ging vandaag, omdat de zon schijnt en het 16 graden is, naar een buitenspeeltuin met Morris, want die verdient het ook om een leuke en onbezorgde dag te hebben -> en zeker niet alleen maar in het ziekenhuis te “hangen”!
Hij is met papa op de matjesglijbaan geweest, in de touw-pyramide geklommen (en dat gaat echt SUPER!) en ze hebben geschommeld! Morris heeft genoten en daar doen we het voor!
 
Eenmaal terug in het ziekenhuis is Morris gezellig bij Mees op bezoek gegaan, want Mees en Morris hebben toch een betere “leeftijds-klik”.. Daarbij is Mees gelukkig redelijk fit, want zit deze week aan de IL-2 – waarbij geen morfine wordt gegeven. Super dus en kan ik lekker met papa Cars memory doen.
 
Vanavond heeft papa alvast wat dozen ingepakt die naar NL gestuurd mogen worden, dus dat voelt ook al weer goed om bezig te zijn met “vertrekken”. De mama van Mees zegt ook tegen papa en mama dat ze ziet dat we er behoorlijk klaar mee zijn. Ik denk ook dat dat zo is..
Lekker naar huis! Over 20 nachten zijn we weer in ons EIGEN HUISJE!! Zo fijn!!
 
Slaap lekker vriend!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.