7 april 2014 : JOEHOE!!! KLAAAAAARRRRR!!!!!

Category:  Comments: 0

Lieve Jasper,
Zojuist ging het laatste piepje van de laatste dag van de laatste kuur CH14.18! Het zit erin en deze kuur is helemaal met succes afgesloten!

Er zijn nog wel een paar “kleinigheidjes” die we moeten afhandelen, zoals Roaccutane (gaan mijn lippen van kapot en moet oppassen met de zon), de GM-CSF spuiten afmaken (allergische reactie) en de antibiotica voor de bacterie in mijn bloed, maar vooral geen pijnlijke of misselijkmakende dingen zoals chemotherapie, immunotherapie, bestraling, operaties.. daar ben ik allemaal klaar mee!!
Daarbij kan ik nu weer volledig lichamelijk gaan herstellen van alle gekkigheid die ze allemaal in mijn lichaam hebben gestopt in de laatste 13 maanden…
 
De keerzijde is ook meteen dat ik overal even klaar mee ben en dat wil zeggen dat de Neuroblastoom wel weg moet blijven. We zullen het gaan zien op de scan eens in de 3 maanden.. paar slapeloze nachten en dan GOED NIEUWS!! Daar gaan we voor!!
 
Desalniettemin is dit toch een gedenkwaardig moment en ik denk dat opa IJshockey zich niks mooiers kan wensen op z’n verjaardag!
 
Slaap lekker!
 

Comments

Blog post currently doesn't have any comments.
To leave a message you must be logged on. On the right of the screen you can log on with Facebook, LiveID, LinkedIn or OpenID.