11 augustus 2013 : Terug van weggeweest !!

Categorie:  Reacties: 0

Wat een heerlijk weekje was dat zeg.. Aan het Veluwemeer, heel fijn huisje en een heel kindvriendelijk park!

Vorige week vrijdag zijn we met de hele familie naar Harderwijk gereden, waar we een huisje hadden gehuurd aan het Veluwemeer. Hilde en Rob hadden voor de gezelligheid ook een lang weekend geboekt, waardoor Kiki en Britt er natuurlijk ook bij waren!
Rob had zijn motorboot meegenomen, die papa en Rob die vrijdagavond (bij 65 graden buitentemperatuur) in elkaar hebben gezet. De morgen erna kwamen ook Sander, Hanneke en Bink, die ook een boot bij zich hadden.
 
Aangezien het weer FANTASTISCH was, hebben we heel veel lol gehad van de bootjes en met elkaar! De kids hadden de tijd van hun leven en wij dus ook!
 
Na het heerlijke weekend hadden we lekker nog even een weekje met elkaar. We zijn heerlijk naar het strand bij Harderwijk geweest, bootje gevaren, op woensdag nog een rondje afsluitdijk gedaan en uitgewaaid in de duinen, donderdag naar de Julianatoren – waar Thomas de trein ook was, evenals de rest van NL!! en vrijdag lekker weer naar huis.
Vakantie was echt super, maar thuiskomen is ook altijd weer heerlijk! Fijn weer in het eigen bedje en al je eigen spullen bij de hand.
 
Eenmaal thuisgekomen begonnen de dagelijkse beslommeringen weer – even naar de opticien, paspoorten aanvragen voor de kids, bloed laten controleren in ziekenhuis (was gelukkig helemaal goed!) en uiteraard de nodige boodschappen.
’s Avonds is mijn papa nog “even” naar de kermis geweest met Marion en Linda, dus die mocht zaterdagmorgen een beetje uitslapen.. dat was ook wel nodig, want ’s middags hadden we al weer een feestje, maar dan bij Kiki! Mama was met Niki en tante Inge naar Lakedance, dus die was er deze keer niet bij – maar wij hebben ons prima vermaakt en mama had zich ook meer dan prima vermaakt!
 
Vanmorgen was het een zoete inval hier. Allereerst had Niki hier geslapen, dus we waren gezellig met z’n allen aan het ontbijten.. Toen stonden oma I-pad en opa vrachtwagen verassend vroeg aan de deur, wat uiteraard altijd feest is. Oma had voor mij en Morris een nieuwe Cars bal bij zich, dus we waren direct klaar met eten.
 
Om 11.00u stonden Jasper en Floris aan de deur, want hun ouders hadden dat namelijk met mijn papa en mama afgesproken. Dat was helemaal feest – wat een leuke mensen!!
Jasper heeft eerst mij geholpen met alle cadeau’s in elkaar zetten die zij zelf gekocht hadden voor Morris en mij – en vervolgens zich heerlijk vermaakt met de Smart-Max.
Floris heeft met Faber de hele treinbaan gebouwd en Morris was erg druk met z’n nieuw verkregen “planes”, wat schijnbaar weer iets nieuws is in het verlengde van Cars.. SLIM van Disney – kostbaar voor ons.
 
Tevens kwamen zij even de € 1.500,- overhandigen, welke bedoeld waren voor Faber. Deze had Jasper afgelopen donderdag in ontvangst genomen van die geweldig stoere motormannen – die met een grote inzamelactie wel € 3.000,- hadden opgehaald voor beide mannen! Fantastisch!!
 
Triiiinnng – Carlo (een jongen die papa kent via het IJshockey) staat aan de deur. Die wilde ook graag even een persoonlijke bijdrage leveren aan Faber goes USA – pff.. mond vol tanden.. te gek!
 
Triiinnng… huh? Oh opa IJshockey staat aan de deur. Kom er maar bij, hoe meer zielen hoe meer vreugd. Nee, opa komt mij even ophalen, want er zijn 4 meiden in de buurt die afgelopen vrijdag hadden opgebeld met de vraag of ze mocht gaan inzamelen voor Faber.
Samen met opa zijn we even naar die meiden (Zoë, Nikki, Senna en Jacky) gegaan, die blijkbaar met veel succes alle deuren in hun buurt zijn langsgegaan: € 88,- !!! Ongelooflijk mooie actie!
 
Zoe, Nikki, Senna en Jacky

Om 15.00u hadden we in Schijndel afgesproken bij Jordy, die de Strongmenrun gaat lopen samen met z’n maat Koen. Daar hebben we samen een aantal foto’s gemaakt, die Jordy aan een lokale krant gaat doorsturen.
 
 

Daarna zijn we naar Café Faber in Nijmegen afgereisd, om vervolgens nog even de Rodjers te gaan beluisteren in het oude zwembad. Zij hebben dit optreden in het teken van Faber goes USA gedaan, dus dat was helemaal leuk!
 
Moe maar voldaan zijn we weer naar huis gegaan en op tijd naar bed, want er staat een zeer drukke week voor de boeg!
Morgen ga ik namelijk officieel voor het eerst naar de ECHTE school!! Helaas blijft dat voorlopig bij een dag, vanwege het feit dat ik mijzelf dinsdag al moet melden in Nijmegen voor de operatie.
 
Woensdagmorgen rond 09.00u zal de operatie starten, welke ongeveer 4 uur in beslag zal nemen..
 
Nu lig ik al weer lekker te slapen en ben benieuwd hoe het morgen op mijn eerste schooldag zal bevallen. Wordt vervolgd!
 
Slaap lekker allemaal!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.