12 augustus 2013 : Eerste ECHTE schooldag!

Categorie:  Reacties: 0

Vandaag was het dan eindelijk zover -> de echte grote school!

Gisteravond nog even snel in bad geweest, want ik ben niet zo’n vroege vogel.. en aangezien ik om 08.15u al helemaal aangekleed klaar moest staan, leek me dat we een goede beslissing van papa en mama.
 
Tuut-tuut-tuut.. de wekker! Pfff 7.30u.. Nou, dat is wel heel vroeg en aangezien mama zichzelf en Morris ook nog moet aankleden, kan ik nog even snoozen. Oh, dat belooft niet veel goeds zei papa! Moet hij wat van zeggen, haha!
 
Nadat ik mijn beker melk en boterham met pate op had, mocht ik mijn jas aandoen en mijn nieuwe rugzak om! Mama had daar een pakje chocomel, “goeie start koekjes” (hoe toepasselijk) en een pakje knijpfruit (ze vond het niet zo’n goed idee om er een appel en een schilmes in te stoppen, want daar heeft papa ook slechte ervaringen mee) in gedaan.
Eenmaal op het schoolplein aangekomen, werd ik toch een beetje achterdochtig en bevloog me ineens het idee dat mama mij zou vergeten. Ik wilde dus eigenlijk terug mee naar huis.
 


We zijn samen naar de klas gelopen en ik mocht heel even bij juffrouw Marieke op schoot zitten. Ondertussen was mama toch alvast weggegaan met de belofte dat ze mij ECHT NIET zou vergeten. OK dan..
Ik heb een heerlijke dag op school gehad en heel veel kindjes leren kennen. We hebben gepuzzeld, op de computer spelletjes gedaan, blokken gebouwd, samen gegeten en gedronken en eigenlijk vond ik het toch wel heel erg leuk!!
 
Tussen de middag kwam mama mij halen, samen met Morris, om thuis even een boterham te gaan eten en daarna ben ik zonder te mokken weer terug naar school gegaan.
 
Ook moest ik aan het einde van de dag weer afscheid nemen voor de komende week / weken, aangezien ik morgen weer terug naar Nijmegen moet. Woensdag gaan ze namelijk de tumor uit mijn bijnier verwijderen, wat toch een flinke ingreep zal zijn.
Vandaag hebben ze mij toch pas echt verteld wat ze in het ziekenhuis gaan doen en ik was allerminst blij met de gedachte dat er iemand een snee in mijn buik gaat maken van mijn navel naar de zijkant.
Papa en mama vinden het zelf stiekem ook wel een beetje spannend, maar we hebben vertrouwen hebben in de medici en in de wetenschap – dat moet ook wel, want anders kom je zo’n tijd niet door!
 
Ook komen ze morgen van Villa Joep in het ziekenhuis nog een filmpje maken van een aantal kindjes met Neuroblastoom, waaronder mijzelf. Dit filmpje zal binnenkort gebruikt worden voor een nieuwe campagne voor Villa Joep.
 
Nu lig ik heerlijk te slapen en morgenvroeg ga ik met mama naar Nijmegen.
 
Slaap lekker allemaal!

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.