20 augustus 2013 : Geweldige dag!

Categorie:  Reacties: 1

Gisteravond wilde mama even mijn medicijnen geven via de sonde, maar aangezien er (blijkbaar) te veel tegendruk was, knapte mijn sonde – dju toch!!

Het was ook eigenlijk de verkeerde maat (6mm) en daarbij was die ook nog eens van siliconen, terwijl de slang die ik normaal heb 8mm en van een harder soort plastic.. Gelukkig gebeurde het juist voordat ik naar bed moest gaan, zodat mama niet meer de tijd had om nog even het VTT team te bellen om een nieuwe te komen plaatsen.
Onder de belofte dat ik vanavond en morgenvroeg mijn medicijnen zonder protest zou innemen, mocht het morgen tussen de middag teruggeplaatst worden.
 
Het is inmiddels dinsdag en ik zit weer heerlijk op school. Ook mijn broer zit op de peuterspeelzaal, dus heeft tijd om lekker voor het eerst in de ochtend te sporten, waarbij ze eerlijkheidshalve toe moest geven dat ze zich in deze hele ochtend ook zo nu en dan verveeld heeft – hoewel dat waarschijnlijk over een week weer met “andere activiteiten” (lees: shoppen) ingevuld zal worden ;-).
 
Papa was vandaag op tijd thuis – zelfs voor het eten. We waren nog maar net klaar met eten en TRINNNGGG – de deurbel. Mama deed de deur open en we hoorden een hele vriendelijke man zeggen: hoi Romy!
Het was geen verassing voor mama en papa, want schijnbaar had Theo Maassen gister een mailtje gestuurd met de vraag of hij iets voor ons gezin kon betekenen!! Dat vonden mijn papa en mama zo’n eer, dat ze meteen een afspraak gemaakt hebben om de mogelijkheden door te spreken.
En dus zat Theo Maassen ineens aan tafel! En het blijkt ook nog eens een hele sympathieke man te zijn die gewoon zelf adem haalt en z’n eigen glas wat naar z’n mond tilt ;-)
Nee, het was oprecht een heel aangenaam gesprek en wij zijn als familie zeer vereerd dat hij iets wil betekenen voor ons! Wordt vervolgd!
 
Tijdens het bezoek van Theo, waren Morris en ik samen buiten aan het spelen, toen ik opeens een verdacht bekend afsluit-schroefje vond van mijn “lange lijn”. Ik ben toch maar even naar papa en mama gegaan en die “schrokken zich een hoedje”. Dit schroefje moet absoluut – en zeer hygiënisch – aangesloten zijn op “de lijn”. Na het bezoek van Theo ben ik met papa meteen naar het ziekenhuis gereden om het te laten desinfecteren en weer goed aan te sluiten.
 
Helaas mag ik morgen maar een halve dag naar school, want blijkbaar wil juffrouw Marieke ook nog een halve dag vrij hebben in de week ;-). Donderdag mag ik gelukkig weer een hele dag!!!
 
Vanavond heeft papa alle evenementen op mijn site geupdate, zie: http://www.fabergoesusa.nl/actiekalender
 
Slaap lekker allemaal!!
 

Commentaren

  • Facebook ID - 1322867452   says:

    Goed bezig!!

  •  
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.