23 augustus 2013 : Planning chemo#6

Categorie:  Reacties: 0

Triiiinnng… de telefoon gaat bij papa.
Hmmm, geblokkeerde afzender – dat vindt papa niet leuk, maar toch maar even opnemen.

Professor Hoogerbrugge. Gefeliciteerd met de geweldige operatie zegt hij! We wisten zelf al dat het erg goed gegaan was, maar het nieuws was inmiddels ook bij hem doorgedrongen.
 
Hij zegt tegen papa: volgende week donderdag, als jullie de afspraak hebben bij de chirurg, zullen we dan daarna de kuur inplannen? Papa vraagt: bedoelt u dat we dan gaan praten over de planning of dat Faber dan direct aan chemo #6 begint? Dat laatste dus.. hmmm..
We kunnen dat ook over het weekend trekken en dan meteen de week erna? Papa zegt dat hij dat fijner vindt, hoewel dan mijn verjaardagsfeestje op 7 september in het water valt.
 
Ik mag dus op dinsdag 3 september (of die woensdag) mijzelf weer in het ziekenhuis melden voor het deel waar papa en mama het meest tegen opgezien hebben en nog steeds doen: chemo #6!!
Deze chemo is heel veel zwaarder dan alle vorige die ik al gehad heb. Gelukkig krijg ik wel mijn eigen stamcellen terug als de chemo voorbij is, waardoor ik relatief sneller op zou moeten knappen.
We zullen wel zien – we bereiden ons voor op het ergste en dan kan het alleen maar meevallen.
 
Bij deze kuur is mijn dip zo zwaar, dat ik het liefste de gehele periode geen bezoek krijg. Ik wil het risico niet lopen dat er zometeen iemand een schimmel, waterpokken of iets anders meeneemt, waardoor ik mogelijk kritiek kom te liggen. Uiteraard mag iedereen op bezoek komen voor papa, mama en Morris in de grote speelzaal, maar mijn kamer is alleen toegankelijk voor mensen die ZEKER niks onder de leden hebben!
 
Gelukkig duurt dat nog bijna 2 weken, dus tot die tijd nog maar even lekker genieten! Morgen heeft ome Jeroen voor alle papa’s en mama’s een feestje georganiseerd in zijn zojuist verbouwde zaal, welke erg mooi is geworden!!
Verder gaan papa en ik met opa IJshockey morgen overdag even naar Dordrecht, want daar vindt de “International ice hockey cup 2013” plaats, met een paar topteams zoals o.a. de Kolner Haie.
 
Zaterdagavond slapen Morris en ik bij oma Zonnebloem, aangezien papa en mama waarschijnlijk pas laat thuis zijn. Zondag lekker een rustdagje inlassen, want maandag mag ik weer naar school!
 
Deze week ben ik alleen maandagmiddag thuis gebleven, maar heb verder alle dagen vervolmaakt op school. Daarmee heb ik al bijna langer dan papa op school gezeten ;-)..
 
Slaap lekker allemaal voor straks en een heel fijn weekend gewenst!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.