26 augustus 2013 : Wat een geweldig weekend!!

Categorie:  Reacties: 0

Zaterdagmorgen mocht ik met papa en opa ijshockey mee naar Dordrecht, om de meiden van de tombola even een hart onder de riem te steken en naar het ijshockey te kijken.

Helaas moesten we weer op tijd terug zijn, dus we konden alleen de Under-20 wedstrijd kijken.
Voor mij was het sowieso al feest, want ik mocht een paar keer mee doen met de Tombola – 6 enveloppen voor 5 Euro. Die enveloppen waren ook met bloed zweet en tranen gevuld met nummertjes en er hing ook een flinke rits – wel 3.000!!
 
In totaal heb ik zo’n 24 enveloppen geopend en met 2 tassen van Depeche, een sleutelhanger van een nijlpaard en een PSV-sjaal naar huis gegaan. Zou ook niet eerlijk zijn t.o.v. al die andere mensen als ik meteen de hoofdprijs zou meenemen ;-). Uiteindelijk zou blijken dat ze op zondagavond helemaal uitverkocht waren en een opbrengst hebben binnengesleept van € 2.256,-!!! Ongelofelijk lief van Lia, Coby, Yvette, Lotte en alle mensen die dit mogelijk hebben gemaakt!
 
Daarna zijn we weer naar huis gegaan, want papa en mama moesten zich gaan klaarmaken voor de grote benefietavond die voor mij georganiseerd is – Faber’s fiske! Morris en ik zouden bij oma Zonnebloem blijven slapen, zodat papa en mama naar het feest konden gaan..
 
En het was FEEST met een hoofdletter F ! De openingsshow hakte er al meteen goed in, want er was een lasershow gemaakt speciaal voor mij (door Floris DuyneFloris DuyneFloris Duyne), waarbij de route werd uitgebeeld die ik al gehad had en nog te gaan heb, begeleid door een veel te mooi nummer – slik! Filmpje volgt..
Daarna mocht de maat van papa (Rubin) met de band Smash het feest openen! Piet van Rooij deed de aankondiging (de hele avond overigens en hij deed dat SUPER), maar Rubin werd er een beetje verlegen van. Dat was gelukkig weer snel vergeten, want toen mocht hij beginnen met zingen en hij deed ook nog eens papa’s favoriete nummer: I’m on fire – Bruce Springsteen!
 
DJ Frans Maassen mixte draaide een paar mooie nummers, waarna de Rooise Nikki kwam zingen! Fantastische meid, met een geweldige stem en ze deed een unplugged optreden met gitaarbeleiding.. Dat viel goed in de smaak!
 
Mark Elbers maakte de verwachting meer dan waar! Een ware Elvis! Er werd zelfs volop meegezongen door niet die-hard fans, laat staan door de die-hards! Fantastisch!!

Martin Hurkens was er helemaal klaar voor en zei van tevoren al dat hij vereerd was te mogen komen zingen, waarop wij uiteraard zeiden dat WIJ vereerd waren dat hij dat voor ons wilde doen! Mooie mens!! En wat een optreden. Hoewel de gemiddelde gast in de zaal erg graag naar bijv. Lakedance gaat, vond iedereen het meer dan geweldig! Echt mooi!
 
Tijdens de gehele avond werden allerlei zaken geveild, waaronder een I-phone 5, die Rob nog op het laatste moment bij PHC had geregeld. Rob bleek er zelf een nodig te hebben, want hij had het hoogste bod -> SUPER! Misschien dat het Nikki de prijs “ietsiepietsie” heeft opgedreven, maar daarvoor kreeg hij wel een extra dikke smakkerd van haar!
 
Hanneke, Yvonne, Tamara en Nikki hadden samen besloten dat ze de Wakeboard clinic van Bas en Duncan wilde hebben en boden er duftig op los – met succes! Daarnaast waren de dames overtuigd door Runny Kuwas van Salsa Sensation om te bieden op de cheque voor een beginnerscursus Salsa. Ook die werd in de wacht gesleept, dus de mannen moeten er aan geloven!
De Unickz schoenen werden gekocht door Lobke ! Nu moet ze nog even een design bedenken en ze kan helemaal hip door de stad lopen ;-).
Als laatste werd de slipcursus geveild - en zeker gezien de naderende herfst (hoewel we daar niet aan willen denken) - was dit een zeer welkom item!!
 
Last but not least werd er nog geboden op een PSV-shirt (gesigneerd) van Mark van Bommel. Helaas werd daar niet het beoogde bedrag voor geboden, dus die komt straks op de site ter veiling.
Inmiddels was Danny Canters er klaar voor en maakte er nog even een groot feest van met een aantal bekende NL meezingers!
 
Deze avond is mogelijk gemaakt door een hele club van fantastisch mensen, die we ook op deze manier nog even hartelijk willen bedanken in willekeurige volgorde:
Fred Salari en Esther Salari-de Wilde (AP-events), Mischa Woudenberg (KeyMusic NV) Nicky Rooijendijk (geluid), Memet Cansu Ekici (geluid), Frans Maassen (DJ), Floris Duyne (Lasershow), Piet van Rooij (Presentator en Veilingmeester), Mark Elbers, Danny Canters, Martin Hurkens, Nikki Kerkhof, Rubin Willemsen (de Band Smash), Jill van Leeuwen, Koos (ballon versiering), John de Groen (Portier), Nicky van Hees (Unickz), Hans Loots (PHC), Duncan zuur & Bas van der Leegte (Wakeboard clinic), Runny Kuwas (Salsa Sensation), Verkeersopleiding de Leeuw. Caspar, Vincent en niet te vergeten de iniatiefnemer JEROEN DENKERS en zijn gezin Natascha Merks, Desi en Nick.
 
De totale opbrengst is een geweldige € 6.000,- !!!!! WOWWW!!!!!

Foto's volgen nog!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.