31 augustus 2013 : The day after..

Categorie:  Reacties: 0

WOW, WOW, WOW!!! Wat een GEWELDIG evenement!!!

Gisteravond de maat van papa met z’n band Smash een optreden verzorgd op het Wilhelminaplein voor Faber goes USA. Er was niet een puntje van kritiek – van niemand!!
Het was professioneel in elke zin – van het podium, geluid, licht, horeca – de hele organisatie was top!

Het begon met een zeer mooi betoog van Rubin over waarom zij dit georganiseerd hebben.. pfff: respect Rubin, het had niet beter verwoord kunnen worden dan dit! Smaakvol gekozen woorden, realiteit en jouw eigen emotie – fantastisch!
Rubin had mijn papa al de hele week bestookt met berichtjes dat hij zenuwachtig was, maar dat heeft hem op z’n scherpst gekregen! De band heeft zichzelf ook muzikaal overtroffen en deze gaat zeker “de boeken in” als een van de beste optredens ever!! Alles klopte gewoon het zijn allemaal keien van artiesten.
 
Papa heeft geen idee hoeveel mensen er uiteindelijk waren, maar zeker toch wel zo’n 1.000 mensen op het plein. Heel fijn om te zien was dat er heel veel bekenden waren en de sfeer was ook echt helemaal TOP!
 
De kids van alle bandleden hebben de hele avond rondgelopen om armbandjes van Faber goes USA te verkopen en dat is ERG goed gelukt. Echt mooi om te zien al die mannekes, wit shirtje met Faber goes USA erop en gedreven om de bandjes aan de man te brengen.
Restaurant de Prince had in het begin van de avond besloten dat alle fooien van die avond ook naar Faber zouden gaan – SUPER!
Wat precies alle opbrengsten waren horen we later deze week en dan doen we nog een update, samen met de foto’s die ik nog ga krijgen.
 
Mocht er iemand leuke foto’s of filmpjes hebben gemaakt, stuur die dan s.v.p. aan Faber goes USA.
 
Bedankt allemaal voor de geweldige avond, met name de band Smash die zich hard hebben gemaakt voor dit evenement, maar zeker niet te vergeten alle mensen die dit mogelijk gemaakt hebben van Gemeente tot brandweer tot beveiliging tot horeca en omwonenden.
 
Mijn papa en mama hebben ervan genoten en we hopen jullie ook allemaal !!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.