31 augustus 2013 : we gaan door!

Category:  Comments: 0

Je hoeft geen rekenwonder te zijn om te concluderen dat het doel van € 50.000,- hebben behaald.

Houden we nu op: NEE !!

Onze stichting heeft als secundair doel gesteld dat we 100% van de overgebleven gelden gaan doneren aan verschillende kinderkanker gerelateerde doelen, waarvan de voornaamste zijn:

  • Villa Joep (stichting voor Neuroblastoom);

  • Stichting Semmy (stichting voor hersenstamtumor);

 
Van beide bovengenoemde stichtingen gaat AL het geld naar onderzoek en NIET naar (dik)betaalde mensen.
 
Geld voor onderzoek is zeer hard nodig, want de overlevingskans van Neuroblastoom zijn – zelfs met de immunotherapie erbij – nog steeds maar 50%. De overlevingskansen van hersenstamtumor zijn minder dan 10%.
Dergelijke getallen zijn niet meer van deze tijd!! Er is veel geld nodig voor onderzoek en hopelijk zijn deze ziektes op termijn helemaal uit te bannen.
 
Iedereen denkt, inclusief wijzelf destijds, dat deze dingen alleen bij anderen voorkomen of in een slechte film –> nou, niet dus!
De dag van de diagnose en hoe we ons toen voelden staat in ons geheugen gegrift. Zelfs op die dag zeiden we al tegen elkaar – DIT wens je zelfs je grootste vijand niet toe..
 
Zoals gezegd: 100% van de overgebleven gelden gaan naar een van de eerder genoemde doelen, die er eigenlijk voor zorgen dat de overlevingskansen van ieder kind die zoiets overkomt in de toekomst vergroot worden!!
 
Wij zijn iedereen enorm dankbaar voor alle acties, donaties en medeleven – niet te vergeten de acties die nog gaan komen!
 

Comments

Blog post currently doesn't have any comments.
To leave a message you must be logged on. On the right of the screen you can log on with Facebook, LiveID, LinkedIn or OpenID.