12 december 2013 : Kuur #1 – dag 2

Categorie:  Reacties: 0

Lieve Jasper,
Nadat gister de kuur was afgesloten om 22.00u, was ik ineens klaarwakker – aangezien ik de hele dag had geslapen.. ik heb nog tot net na middernacht op mijn I-pad spelletjes gedaan en ben gelukkig toch in slaap gevallen.

Vanmorgen goed wakker geworden, meteen een bagel met jam erin en lekker met mama naar mijn nieuwe Amerikaanse vriend Wesley uit Oklahoma. Wesley heeft ook Neuroblastoom, hij is 5 jaar en zit inmiddels in kuur 4 van de 7 kuren. Hij is erg lief en wil me vanalles leren, hoewel hij sinds de kuur begonnen is volgens zijn mama een beetje “grumpy” is.
 
Om 09.45u kwamen tante Inge, Morris en papa in het ziekenhuis.. Papa zou vandaag bij mij blijven, terwijl mama met tante Inge en Morris naar King of Prussia gingen – even naar Macey’s… uhumm.. om 17.45h kwamen ze terug in het ziekenhuis. Ze hadden problemen met de kofferbak dichtkrijgen, vandaar dat het zo lang duurde ;-) haha!
Ik had mijzelf voorgenomen om vandaag gewoon wakker te blijven en ondanks het feit dat om 09.45u de morfine gestart was op dezelfde rate als gisteren, heb ik het toch voor elkaar gekregen om gewoon wakker te blijven.
Mijn doel was om naar Wesley te gaan en dat mocht pas als alle controles per kwartier voorbij waren, want anders moesten de zusters mij om het kwartier gaan zoeken..
 
Om 11.45u was het zover! Ik mocht naar Wesley en stapte vrolijk zijn kamer binnen. Binnen 2 minuten kwam een zuster tegen de mama van Wesley zeggen dat patiënten niet bij elkaar op de kamer mogen, maar wel samen in een gezamenlijke ruimte mogen zijn !? OK, dan maar samen in de speelruimte afspreken.
14.00u, want dan is er ook een muziek leraar. In eerste instantie vond ik het maar een stom idee, maar naar gelang de klok richting 14.00u ging, werd ik toch nieuwsgierig. Ik wilde graag de fluit eens uitproberen en raad maar welke ze net NIET hadden.. jawel hoor, de fluit. Op zich misschien ook logisch vanuit hygiënisch oogpunt, want er zijn natuurlijk ook van die kwijlbakken die heel die fluit vol laten lopen met mondvocht.. ieeuuwww!!
Ik heb de trommel, keyboard, gitaar en de triangel uitgeprobeerd. De trommel was favoriet..
 
Op dat moment kreeg ik een beetje uitslag bij mijn nek, wat duidde op een allergische reactie, dus zijn we terug naar de kamer gegaan. Samen met papa hebben we Angry birds GO gespeeld, totdat ik uiteindelijk om 16.00u toch in slaap ben gevallen.
 
Toen mama, tante Inge en Morris om 17.45u weer in het ziekenhuis kwamen, was ik net wakker! Honger heb ik niet echt, hoewel snoepjes er goed in gaan – gek he? Haha!!
 
Vanavond slaapt mama weer hier en is papa met tante Inge en Morris naar ons huisje in Perot Street.
Morgen is Tante Inge haar laatste dag al weer. Dan zal zij bij blijven en zullen mama en papa met Morris even wat leuks gaan doen, want dat verdient hij ook wel!
 
Hopelijk morgen weer zo’n – naar omstandigheden – relaxed dagje, want de zusters staan verbaasd dat ik dit weer op deze manier doorsta!! Papa, mama en tante Inge zijn ook apetrots en ik besef me eigenlijk niet eens echt waarom.. maar ik geniet er wel van! Ook van de extra aandacht die ik de hele dag krijg, heerlijk!!
 
Ik hoop dat je jouw nieuwe plekje al een beetje hebt ingericht en jezelf thuis voelt! Sleep well my friend!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.