16 december 2013 : Kuur #1 is voorbij er is een wissel van de wacht!

Categorie:  Reacties: 1

Lieve Jasper,
Afgelopen zaterdag was de laatste dag van mijn eerste kuur. Die was toch nog wel even pittig, want heb eigenlijk wel de hele dag met mijn temperatuur boven de 39 graden gezeten, mede vanwege het feit dat ik in de ochtend weer mijn slangetje eruit gespuugd had. Daardoor konden ze mij geen Ibuprofen geven, want ik wil geen medicijnen via de mond – zeker niet in het ziekenhuis!

Aangezien de koorts toch aanbleef, hebben papa, mama en de zusters besloten om toch het slangetje maar terug te plaatsen gedurende de dag, zodat ik die Ibuprofen kon nemen.
Zo gezegd zo gedaan en na een uurtje lag ik al mijn koorts eruit te zweten!
Opeens uit het niets kreeg ik een heel vervelend gevoel aan mijn hoofdhuid.. je weet wel als je koorts hebt en je zweet alles uit, dan kan het ineens koud aanvoelen en pijn doen. Nou, dat dus met erbij nog eens zenuwpijn van de CH14.18 in mijn hoofdhuid -> niet te houden!! Papa en mama hebben snel op het morfineknopje gedrukt en na 2 minuten deed het spul al weer z’n werk.. heerlijk!
 
Zaterdagavond was ik doodop en ben ik op tijd gaan slapen, evenals mama (bij mij in het ziekenhuis) en papa met Morris in het huisje in de Perot Street.
Zondag mocht ik gelukkig weer naar huis en zat officieel de eerste kuur d’rop!!
 
Papa en mama hadden beloofd dat ik een cadeau mocht uitzoeken, omdat ze vonden dat ik zo’n ongelooflijke bikkel ben!! Gelukkig is de Toys ‘R us hier gewoon open op zondag, dus zijn we er meteen uit het ziekenhuis naar toe gereden.. Met een mooie nieuwe Cars trein en Cars auto zijn we weer huiswaarts gekeerd. Ook Morris kreeg een cadeau, omdat hij het ook maar elke keer moet slikken om heen- en weer gesleept te worden tussen het ziekenhuis, thuis, vliegveld, etc..
 
Zondag was tevens de dag dat opa IJshockey en oma Zonnebloem zouden aankomen in Philly. Helaas had hun vliegtuig vertraging, dus zijn we zonder opa en oma naar huis gereden, want het was inmiddels al 17.30u en na 2 uur wachten vonden papa en mama dat een verstandige beslissing.
Thuis lekker gegeten, pyjama aan en wachten op opa en oma.. En ja hoor, om 19.45u ging de bel -> daar waren ze!! JIPPIE!!
 
Ook hadden ze hele mooie cadeaus bij van de lieve buren van opa en oma! Ben, Anja, Chrissy, Jamie en hun vriendin Manuela!! Echt helemaal te gek en de fluorescerende bandjes vallen goed in de smaak voor op de slaapkamer natuurlijk ;-).
 
Vandaag moest mama even naar de orthodontist voor haar beugel, wat een beetje langer duurde dan gepland.. dat gaf mij mooi de tijd om even een schoonheidsslaapje te doen, zodat we straks samen met opa en oma even de eerste boodschappen voor hun huisje kunnen doen.
Ook moesten we even laten zien waar ze allemaal terecht kunnen voor de dingetjes die ze nodig kunnen hebben en uiteraard een klein beetje rondleiden in Philly.
 
Morgenvroeg komt eerst CHOP Homecare een cursus geven van hoe we de sondepomp moeten aansluiten en gebruiken. Deze cursus duurt 1,5 uur en je moet weten dat we die pomp in NL al zo’n 8 maanden gebruikt hebben. Nee… toch moet de cursus afgenomen worden volgens protocol, want anders mag je sondepomp niet zelf aansluiten!? Oke, go with the flow, verzetten heeft geen zin hier.
 
Daarna moeten we om 11.30u even in het ziekenhuis zijn voor een algemene check-up, maar ik ben al weer zo fit als een hoentje, dus verwacht niet dat er iets geks uitkomt.
 
Slaap lekker voor nu!
 

Commentaren

  • Facebook ID - 100005294593239   says:

    Lieve ongeloofelijk stoere Faber en family,

    Even een high five voor jou, wat vind ik je dapper! Zet hem op lieve jongen en familie, wat een respect heb ik voor jullie! Liefs, Pip die je verhaal las over jou en Jasper in de krant

  •  
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.