30 december 2013 : Disney on Ice..

Categorie:  Reacties: 0

Lieve Jasper,
Vandaag mochten we naar Disney on ice!! Dat was in het Wells Fargo Stadium, wat normaal gezien de thuishaven is van de Philadelphia Flyers. Papa was er dus liever op een ander momentje, maar dat komt nog wel..

Alle Disney figuren in een groot spektakel op het ijs en zelfs de Cars auto’s komen voorbij, iets waar ik mijzelf enorm op verheug, eigenlijk al sinds dat we naar Amerika gaan..
We waren om 10.45u bij het stadion, waar om 11.00u het spektakel los zou barsten. Eerst onszelf even een weg banen tussen de aanbieders van allerlei Disney ROMMEL tegen de hoofdprijs, zoals een programmaboekje met een paar foto’s -> $20,-, een waaiertje met wat lampjes van dubieuze kwaliteit -> slechts $22,-, een zakje popcorn in een zakje met Mickey mouse erop -> $15,-..
 
Vervolgens hebben we onszelf een weg gebaand tussen de “net iets te dikke” Amerikanen met hun veelal “net iets te dikke” kindjes die de trap afwaggelen met een liter cola, drie pizzapunten, een bak popcorn en een grote ijsco – want het is tenslotte Disney on Ice..
Stipt om 11.00u begon de show en die was werkelijk erg goed !! Alle Disney figuren kwamen voorbij en Faber noch Morris hebben we gehoord het eerste uur.
 
Om 12.00h was het pauze en moesten we onszelf weer een weg banen tussen alle merchandising, veel te vet eten en ongeduldige mensen om even naar de WC te kunnen.
Het water om je handen te wassen was zo heet, dat je er bijna je handen aan zou branden. Ik ben inmiddels zo paranoia, dat ik die Amerikanen ervan verdenk dat ze dat bewust doen, zodat mensen dan niet op de WC drinken, maar drinken gaan kopen..
 
Terug op de plek voor deel II, want nu moesten die Cars auto’s dan toch eindelijk komen… Er kwamen nog meer Disney figuren op het ijs, maar geen Cars! Blijkbaar was dit de “holiday-show” en kwam Cars er niet in voor.. HUILEN met hoofdletters!
Papa en mama hebben, om het toch een beetje goed te maken, ons meegenomen naar de Disney winkel! Ook hebben we vandaag als afsluiter Mac Donalds gegeten, want de eerstvolgende 2 weken zitten we in het ziekenhuis!
 
Iedereen in NL is zich waarschijnlijk aan het klaarmaken voor Oudjaar, maar daar merken we hier niet veel van.. Wij zijn de spullen aan het pakken voor een week ziekenhuis, want morgen om 14.00h moeten we onszelf weer melden in het ziekenhuis.
Rond 18.00u onze tijd is het Nieuwjaar in NL, dus we kunnen de berichten een beetje volgen. Het Nieuwjaar in Philly laten we lekker aan ons voorbij gaan.
 
Gelukkig is het al weer kuur 2. Als die klaar is, dan is het al weer half januari en hoeven we nog maar 3 maanden.. We hebben allemaal best een beetje heimwee en proberen zo weinig mogelijk aan NL te denken, zodat we er ook niet zo veel last van hebben.
Gewoon lekker die kop in het zand, tijd uitzitten en snel weer terug!
 
Slaap lekker en veel plezier morgen!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.