30 december 2013 : Disney on Ice..

Category:  Comments: 0

Lieve Jasper,
Vandaag mochten we naar Disney on ice!! Dat was in het Wells Fargo Stadium, wat normaal gezien de thuishaven is van de Philadelphia Flyers. Papa was er dus liever op een ander momentje, maar dat komt nog wel..

Read more

25 december 2013 : Kerst in the USA..

Category:  Comments: 0

Lieve Jasper,
Het is inmiddels al weer Kerst en daarmee ook bijna het einde van het jaar. In deze tijd zijn er veel mensen die eens even een terugblik doen, dus zo ook wij.

Read more

16 december 2013 : Kuur #1 is voorbij er is een wissel van de wacht!

Category:  Comments: 0

Lieve Jasper,
Afgelopen zaterdag was de laatste dag van mijn eerste kuur. Die was toch nog wel even pittig, want heb eigenlijk wel de hele dag met mijn temperatuur boven de 39 graden gezeten, mede vanwege het feit dat ik in de ochtend weer mijn slangetje eruit gespuugd had. Daardoor konden ze mij geen Ibuprofen geven, want ik wil geen medicijnen via de mond – zeker niet in het ziekenhuis!

Read more

13 december 2013 : Kuur #1 - dag 3. Vrijdag de 13e it was..

Category:  Comments: 0

Lieve Jasper,
Gister was het vrijdag de 13e. De dag waarop ze de koorts niet echt onder controle kregen en waardoor ik dus eigenlijk de hele dag een pijn had en mijzelf niet echt fijn voelde. Vandaag waren ze op tijd begonnen met de antibodies, zodat ik vanavond eerder klaar ben en misschien eens niet tot midden in de nacht klaarwakker ben.

Read more

12 december 2013 : Kuur #1 – dag 2

Category:  Comments: 0

Lieve Jasper,
Nadat gister de kuur was afgesloten om 22.00u, was ik ineens klaarwakker – aangezien ik de hele dag had geslapen.. ik heb nog tot net na middernacht op mijn I-pad spelletjes gedaan en ben gelukkig toch in slaap gevallen.

Read more

11 december 2013 : Kuur #1 - dag 1. Off we go!!

Category:  Comments: 0

Lieve Jasper,
Vanmorgen om 10.30u lokale tijd zijn we gestart met de ‘antilichamen’ (CH14.18 voor de liefhebbers). Deze antilichamen binden zich aan neuroblastoomcellen en hun eventuele niet waarneembare uitzaaiinkjes en zo wordt de ‘kankercel’ als ziekteverwekker zichtbaar voor het immuunsysteem.
Vanaf afgelopen zondag krijg ik ook al GM-CSF, wat een boost geeft aan het immuunsysteem. Dus nog meer kracht om de ‘ziekteverwekker’ aan te pakken en op te ruimen.

Read more

6 december 2013 : Korte update

Category:  Comments: 0

Lieve Jasper,
We zijn inmiddels zo’n 2 weken in Philadelphia en nu kan ik wel zeggen dat we onze draai gevonden hebben. Er zijn heel veel leuke dingen te doen voor kinderen, maar het leukste vinden wij het Please Touch Museum en de Smith memorial playground and playhouse..

Read more
To leave a message you must be logged on. On the right of the screen you can log on with Facebook, LiveID, LinkedIn or OpenID.