31 december 2014 : Afscheid

Categorie:  Reacties: 0

Lieve Jasper, Ik noem deze blog – afscheid – want als alles goed gaat ben ik de komende jaren niet meer op Facebook te vinden. Mede geïnspireerd door de smakeloze ideeën van Facebook zelf om foto’s te gaan gebruiken in advertenties etc., waarbij ik er niet aan moet denken dat er een foto van mij uit de tijd dat ik ziek was, ineens bij een Danoontje reclame wordt getoond en deze ineens “viral” gaat…

Ook noem ik deze blog afscheid, omdat ik zeer veel steun ervaren heb aan jou en aan alle mensen die enorm meegeleefd hebben met mij en mijn familie ! Hoezeer FB soms ook vervloekt wordt door sommigen, het heeft ons zeker geholpen om jullie minutieus op de hoogte te houden – hoewel de blogs natuurlijk nog wel getypt moesten worden – maar iedereen was up-to-date ! Het laatste half jaar is vooral een tijd geweest van acclimatiseren, verbouwen, verhuizen, verven, “het gewone leven weer oppakken” en bovenal genieten van het feit dat we weer terug zijn in NL en “gewoon” mogen zijn -> HEERLIJK !! Ikzelf heb zo nu en dan nog wat moeite met het “ontprinsen”, wat op zich helemaal niet gek is.. Ik ben van 3,5 jaar tot mijn 5e levensjaar als een prins behandeld, overal werd ik met “zijden handschoenen” aangepakt en werd ik extra verwend -> dus dat ik nu ineens onderdeel ben van het “gepeupel”, daar ben ik het eigenlijk nog niet zo mee eens. Mijn ouders, mijn school en mijn omgeving lijken toch vrij consistent vol te houden aan het feit dat ik niet meer of minder ben dan een ander – en dat is waarschijnlijk ook zo! Behalve dan dat ik verrekkes veel geluk heb gehad dat de behandeling (voorlopig) goed aangeslagen is !! Ik zeg voorlopig, want iedereen weet hoe het gaat als je “de goden verzoekt” door te schreeuwen: ik ben genezen.. Dus laten we dat maar niet doen ! Ook noem ik deze blog een afscheid, omdat ik eigenlijk niet meer in de belangstelling wil staan om dit feit, maar eventueel om mijn huidige- of aankomende prestaties. En dat dan liefst gewoon lokaal. Er is nog wel leuk nieuws te melden, wat mogelijk sommige van jullie niet bereikt heeft: ik word WEER een grote broer en nu wordt Morris OOK een grote broer -> we krijgen er in juni een zusje bij als alles goed gaat. Last but not least hebben we weer een positieve uitslag gekregen van UMC Radboud Nijmegen -> ik ben nog steeds schoon ! Happy new year en hopelijk brengt 2015 heel veel meer goeds voor iedereen dan 2013 en 2014 !! Deze FB pagina zal ergens begin januari verwijderd worden, maar de website www.fabergoesgoesusa.nl zal voorlopig nog actief blijven – zeker totdat de stichting wordt opgeheven. Het is ons er natuurlijk alles aan gelegen om dit op een prachtige manier af te sluiten, door een paar hele mooie donaties te doen aan diverse kinderkanker gerelateerde doelen. Zoals al eerder aangegeven zullen we dit doen als ik zo’n 2 jaar “schoon” ben – wat aan het eind van 2015 het geval zal zijn. Zoals gezegd happy new year en als jullie niks horen, dan gaat het goed !! Remember: geniet vandaag en wacht niet tot “morgen” !!! Dikke knuffel van ons allemaal

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.