22 februari 2014 : update

Categorie:  Reacties: 0

Lieve Jasper,
 
Alweer even geleden een blogje. Maar geen nieuws is goed nieuws!
Alhoewel....de laatste update was zeker goed nieuws, ben nog steeds schoon/vrij van kankercellen. Weer 3 maanden "lucht!" Want elke 3 maanden een scan om te kijken of deze stinkende rotcelletjes lekker weg blijven!
 


Ook al gaat het top, ben ik fit, zo fit als een jonge hond er gebeuren genoeg dingen die toch vermeld moeten worden.
Allereerst gaat het de goede kant op met mijn vriendinnetje Zoë! Na alle ellendige uitslagen en het einde in zicht, weer hoop! Het medicijn uit Amerika wat haar laatste redmiddel zou zijn, doet zijn werk! Pfff, wat een opluchting. Het heeft mama wel bezig gehouden... Goed zo Zoë! Je bent er nog niet, maar komen zal je er;-)

We zijn nu ook al lekker aan het aftellen. HEERLIJK! We zijn over de helft, dinsdag op naar kuur 4. Rond half April zullen alle kuren hier afgelopen zijn en pakken we hopsakee het vliegtuig terug! Kuur 4 is wel weer een dubbele, en een zwaardere. Maar kom maar op met die antistoffen. Opa ipad en opa vrachtwagen komen ons de komende kuur bijstaan. Ze zullen morgen landen in Philadelphia. Heb er zo'n zin in! Heb de placemats en onderzetters voor opa en oma al klaar gezet. Morris is ook heel blij, want die gaat elke keer rondjes op de grond draaien als papa of mama "opa of oma" zegt. Misschien omdat hij dat weet dat hij naar de speelgoedwinkel mag, want dit heeft oma beloofd. Ik denk al zeker een week na over wat ik nu precies wil gaan kopen...mmmm! Maar dat is een luxeprobleem;-)

Afgelopen tijd zien we weer een aantal nieuwe blogs van neuroblastoom patiëntjes. Er liggen alweer 3 nieuwe in Nijmegen. En weer met 3 tegelijk. Zo raar. Ook al ben ik bijna klaar met behandelen, er blijven elke keer weer nieuwe komen...En dan lees je weer veel herkenning in de blogs van de andere kindjes....

Nou, ik hoop dat jullie weer wat op de hoogte zijn. Ik ga nog even genieten van opa en oma voordat ik weer " aan de paal moet".

Fijne avond/nacht allemaal en geniet van de Carnaval!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.