7 februari 2014 : Kuur #3 – dag 3 en nog iets meer dan 10 weken..

Categorie:  Reacties: 1

Lieve Jasper,
Vandaag zit dag 3 van kuur #3 er al weer bijna op en het gaat weer redelijk goed. Vandaag helaas wel zware antibiotica moeten starten vanwege bacterie op de lijn (weer, grrr!!) en als gevolg daarvan weer zware uitslag over heel mijn hoofd en gezicht. Deze moest 4 keer per dag gegeven worden (Vincristin ofzoiets) over een periode van 2 uur, maar gezien de heftige reactie gaan ze nu over op een ander middel. Hopelijk gaat het daarmee beter!

Verder zitten we inmiddels over de helft van het verblijf in Amerika. Gelukkig vliegt de tijd nu wat sneller voorbij, aangezien we een aardig ritme hebben met school en mensen die ons komen steunen of vrienden die op bezoek komen!! SUPER!!
Deze week is Hilde er nog vanwege kuur #3 en dat is erg gezellig! Vanmorgen is Hilde met Morris naar het Please Touch museum geweest en vanmiddag is mama met Hilde en Morris gaan shoppen in Cherry Hill, wat een soort van “Heuvel galerie” in het (hoe kan het ook anders) groot is..
 
Over 2 weken komt ook onze grote vriend Mees met de familie en dat vinden we erg leuk! Morris wil met de meiden spelen en Faber met Mees.. Dat is waarschijnlijk dezelfde week als dat opa vrachtwagen en oma I-pad komen, want die heb ik ook erg gemist!
 
Als alles goed gaat met Faber, dan heeft hij woensdag de tussentijdse total body scan, waarvan we dan hopelijk direct de uitslag krijgen. Ondanks al het goede vertrouwen dat we hebben, is het toch even een spannend momentje..
 
Nu eerst maar eens kuur #3 afmaken (nog een dagje morgen) en de antibiotica (hopelijk hoef ik daarvoor niet in het ziekenhuis te blijven), maar dat zien we morgen of zondag wel.
 
Slaap lekker allemaal!
 

Commentaren

  • Facebook ID - 100000290413226   says:

    Hoi Romy en rest van de familie,
    Heb net jullie blog gelezen, wat krijgen jullie toch veel voor de kiezen. Vooral Faber uiteraard maar voor heel het gezin moet dit ongelooflijk zwaar zijn. Toch is het goed om te lezen dat jullie ook wel kunnen genieten van jullie tijd in Amerika. Wij wensen jullie heel veel sterkte en hopen dat we over een poos kunnen lezen dat jullie naar huis komen met een zoon waar jullie nog vele jaren van kunnen genieten. Wij, en vooral Maikel, hopen dat we je weer terug gaan zien op de Donksbergen. Groetjes en alles goeds van ons allemaal !! Barbara, Wim, Maikel, Mirthe en Robin Hamelink

  •  
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.