19 januari 2013 : Schaatsen

Categorie:  Reacties: 0

Lieve Jasper,
Het is inmiddels al weer een week geleden dat ik uit het ziekenhuis kwam en papa en mama konden wel zien aan mij dat ik nog niet eerder "zo veel geleden" had. Lopen ging moeizaam (nog steeds als ik wil rennen) en dat heb ik nog nooit gehad. Eten gaat eigenlijk pas sinds vandaag weer goed en begin nu ook iets meer energie te krijgen.

Daarnaast had ik ook nog een darmbacterie opgelopen, dus dat hielp ook niet echt mee met het herstel, aangezien ik daardoor constant aan de "dunne" was..
 
Gister was de dag van de schaatsles, dus wij met de hele familie naar de ijsbaan. Eenmaal daar aangekomen verteld papa ineens dat hij niet mee op het ijs mag en dus voltrok zich een zelfde drama als de vorige week met Morris - totale weigering om het ijs op te gaan. We hadden ook maar $ 120,- betaald voor 6 lessen, waarvan we de eerste al gemist hadden, dus helemaal niet erg.. grrr!
Daar stonden papa en mama dan met "z'n goed fatsoen"... Tsja, wat doe je dan? Gelukkig kwam de "schaatslerares" met het lumineuze idee om op zondag nog even terug te komen tijdens het "vrij schaatsen voor leden" van 14.50u tot 15.30u, waarbij papa dan wel samen met Morris en mij op het ijs mocht.
 
Vandaag dus poging 2. Eenmaal mijn nieuwe eerste Bauer ijshockey schaatsen aangetrokken, papa zijn schaatsen aangetrokken, rekje erbij en het ijs op. 5 seconden later wilde ik al stoppen, want had constant het gevoel dat ik zou vallen.
Nog een tip van de schaatsleraar: kunstschaatsen aan doen, die zijn stabieler.
OK, de Bauers weer terug in de tas, kunstschaatsen geleend bij de verhuur en het ijs op.. Warempel, ik vond het eerst een beetje spannend, maar kan dit best leuk gaan vinden.
Ook Morris wilde graag schaatsen aan en even proberen. Nadat die clown klaar was met "voor de grap vallen" (was best hilarisch) moest hij ook even met rekje schaatsen en ook dat gaat goedkomen denkt papa.
Foto's volgen..
 
We zijn deze week ook weer begonnen met de Roacutane medicijnen die ervoor zorgen dat mijn lippen zo kapot gaan. Nu is de dosis verhoogt omdat ik zwaarder ben geworden, maar krijg nu in heel mijn gezicht wat schrale plekken, dus even wachten hoe dat zich gaat ontwikkelen.
Verder gaat het eigenlijk wel erg goed met me en mag ik de komende 2 weken gewoon naar school met Morris!
 
Deze week komt ook een vriendin van mama (Renate)! Mama vindt het ook wel fijn om eens wat te kunnen shoppen met een vriendin, lekker te kletsen en misschien een keer een drankje doen - dat heeft ze wel verdiend!
Papa is lekker aan het sporten in de sportschool en 2 keer per week ijshockey - heerlijk vind hij dat!!
Daarnaast zijn ze morgen precies 2 maanden gestopt met roken en voelen ze zich een heel stuk fitter!!

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.