2 januari 2014 : Positiviteit..

Categorie:  Reacties: 0

Lieve Jasper,
Tot onze eigen schrik, zijn we de laatste weken erg negatief geweest over vanalles en nog wat -> en dat voor mensen die normaal gezien altijd “het glas is halfvol” principe toepassen -> sorry daarvoor!
 
 

Om een of andere reden is het erg lastig te genieten van dingen, als alles in je zegt dat je liever thuis in Nederland bent. Er is er maar eentje die daar geen last van lijkt te hebben en dat is mijn broer Morris – die vindt alles prachtig.
Waarschijnlijk gewoon een vorm van heimwee, gecombineerd met de feestdagen en een vleugje verveling, dus hopelijk wordt dat in de komende dagen / weken snel beter!

Voor wat betreft Faber, die doet het voortreffelijk! Schijnbaar hoeft hij bij de IL-2 geen morfine te krijgen en gaat het – bij uitblijven van allergische reacties – meestal van een leien dakje en zo dus nu ook met Faber.
Iedereen waarschuwt wel voor de kuur de volgende week, want die schijnt toch ook weer een stuk zwaarder te zijn dan de eerste kuur van enkele weken geleden, met name omdat dan de IL-2 samen met de CH14.18 in moet lopen.

Gezien het feit dat Faber zo fit is, kan- en wil hij de hele dag rondlopen en naar de spelkamer. Zo behendig als hij nu al is met het lopen met de paal, geweldig!

Wij zijn ons hier verder aan het opmaken voor de aankomende “sneeuwstorm” gecombineerd met temperaturen tegen de -20 graden Celcius aan… brrr!! Dat is tenminste als de voorspellingen kloppen.. haha!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.