27 januari : Eind januari in zicht..

Categorie:  Reacties: 0

Lieve Jasper,
En zo is het al weer bijna eind januari!! Heerlijk, wat gaat de tijd snel en wat zullen we blij zijn als we al deze gekkigheid EINDELIJK af kunnen sluiten en lekker op onze eigen bank kunnen neerploffen!!

Ondertussen is kuur #2 ook al weer 2 weken achter de rug, Faber hersteld goed, hoewel lopen (vooral rennen) nog niet erg soepel gaat – maar dit gaat met de dag beter.. Het kan ook te maken hebben dat hij een beetje verkrampt loopt omdat het veel pijn gedaan heeft en je leest bij bijna alle kindjes die Faber zijn voorgegaan dat ze fysiotherapie nodig hebben bij terugkomst..
Gister hebben we nog even met Wies gesproken via Skype, wat uiteraard erg gezellig was! Faber had al een paar keer gevraagd of we niet konden Skypen met Wies, dus zodoende.
 
Ook hebben we vorige week maandag nog even met de klas van Faber via Skype gesproken. Dat was om 08.00 ’s ochtends hier (14.00u in NL) en was erg leuk.
Uiteraard was het gek voor Faber om al z’n klasgenootjes te zien, dus hij wist zich niet echt een houding te geven. Beetje soort van podiumvrees zullen we maar zeggen.
Aan het einde van het gesprek had Faber het erg moeilijk en moest hij wel een traantje laten. Hij wil zo graag naar zijn eigen klasje in NL en hij wil vast en zeker ook dat dit allemaal snel voorbij is..
 
Later die ochtend moest Faber dus hier naar school gebracht worden, maar daar had hij natuurlijk geen zin meer in! Bang dat hij niet meer in NL naar school mocht, dat we hem niet op kwamen halen, de hele trucendoos werd opengetrokken!
Aan het einde van de dag toen we hem en Morris kwamen ophalen wilde hij toch even zeggen dat hij het echt heel, heel, heel leuk had gevonden op school! Ppffiiieeew!
 
Nu kuur #2 al weer een hele tijd geleden is, wil dat ook zeggen dat kuur #3 al weer voor de deur staat, namelijk volgende week dinsdag.. Gelukkig komt Hilde aankomende zondag deze kant op en kan ze ons ondersteunen / Morris opvangen, als wij met Faber in het ziekenhuis zijn.. Daarbij zullen Morris en Faber ook wel blij zijn als ze er is, want bij Hilde is het altijd fijn!
Ook is er een feestelijk punt bereikt als Hilde hier is, namelijk dat we precies op de helft zitten!! Het aftellen kan dan gaan beginnen.
 
Verder gaat alles “z’n gangetje” en proberen we zo veel mogelijk een goed ritme erin te houden, wat erg belangrijk is voor de kids (en misschien ook voor papa en mama ;-)). En ook eten we hier gehaktballen, met sperziebonen en aardappelpuree, gewoon omdat het lekker en HOLLANDS is!
 
Slaap lekker!!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.